Florin Bratu a fost demis de la Dinamo

135
Florin Bratu a fost demis de la Dinamo - 7491189mediafaxfotoalexandrudobr-1537694537.jpg

Articole recomandate

Echipa de fotbal Dinamo București a anunțat încheierea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul principal Florin Bratu, duminică, pe site-ul său oficial al clubului, după ultimele rezultate înregistrate.

Bratu a fost numit la conducerea tehnică a echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare în luna februarie a acestui an, debutând la un meci din sferturile de finală ale Cupei României, 0-1 cu Universitatea Craiova. El a adunat 11 victorii, o remiza și două eșecuri în sezonul trecut, în 14 partide programate în campionat (play-out) și trei victorii, o remiză și cinci înfrângeri în noua etape disputate în aceasta ediție de campionat.

Dinamo a ajuns la trei eșecuri consecutive în campionat și are un singur punct obținut în cinci deplasări.

Iulian Mihăescu și Silviu Ion (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor cu portarii) și Liviu Rusu (preparator fizic) se vor ocupa de pregătirea echipei înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila, din șaisprezecimile de finală ale Cupa României, a anunțat conducerea clubului. Partida cu Dacia Unirea Brăila se va disputa marți 25 septembrie (ora 21,30), pe stadionul "Oțelul" din Galați, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Februarie 2017
Stire din Sport : Fotbal: Claudiu Bumba a semnat cu Dinamo
Marţi, 15 Septembrie 2015
Stire din Sport : Dinamo, prima înfrângere cu CFR Cluj
Luni, 07 Septembrie 2015
Stire din Sport : Transfer de ultim moment pentru Dinamo
Pagina a fost generata in 0.565 secunde