Finala Cupei României la oină se joacă la Cumpăna, în nocturnă

256
Finala Cupei României  la oină se joacă la Cumpăna, în nocturnă - oina-1563295438.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 19 iulie, și sâmbătă, 20 iulie, la Cumpăna, se vor desfășura întrecerile Cupei României la oină - seniori masculin, competiție organizată de Federația Română de Oină, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, DJST Constanța, ACS Frontiera Tomis Constanța, Primăria Cumpăna și Asociația Județeană de Oină Constanța.

Vor intra în bătălia pentru Cupa României șapte echipe: ACS Frontiera Tomis Constanța, Straja București, Stejarul Pârcovaci, Politehnica Cluj, CS Olteni, Biruința Gherăești și Energia Râmnicelu.

Conform programării făcute de organizatori, meciurile din grupă se vor disputa pe stadionul din Cumpăna, în ziua întâi de concurs, între orele 9.00-14.00, a doua zi, în noul Complex Sportiv "Centenar" Cumpăna, urmând a avea loc semifinalele (orele 18.30, respectiv 19.30) și finalele (orele 20.30, respectiv 21.30). Așadar, marele meci, la sfârșitul căruia se va decerna prețiosul trofeu, se va juca în nocturnă!

v v v

Zilele trecute, la Guvernul României, a avut loc o importantă întâlnire între Gabriela Daniela Coța, consilier de stat pe probleme de tineret și sport în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului României, și președintele Federației Române de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre.

Cu această ocazie, președintele federației a prezentat situația actuală a oinei, principalele probleme cu care se confruntă acest sport și a formulat câteva propuneri de îmbunătățire a activității.

"Doamna Coța, care cunoaște bine acest sport din zona Sălajului, a avut câteva propuneri punctuale de mare importanță pentru dezvoltarea oinei.

În perioada imediat următoare, federația va prezenta doamnei consilier un program mai amplu pentru aplicarea Programului Național Redescoperă Oina. Sperăm ca această întâlnire să fie un punct de referință pentru sportul nostru național - oina", a declarat președintele Nicolae Dobre. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5592 secunde