Fii și tu solidar! Donații pentru copiii necăjiți, la All Star Game-ul baschetului constănțean

341

Articole de la același autor

Asociația Județeană de Baschet Constanța continuă tradiția meciurilor caritabile All Star Game la care se vor strânge jucării, ce vor fi donate apoi copiilor și familiilor nevoiașe din județ. Astfel, se îmbină utilul cu plăcutul.

Baschet, concursuri de "slam dunk", concursuri cu premii, dans și multă distracție. Evenimentul va avea loc, astăzi, de la ora 18.30, la Sala Sporturilor, iar comunitatea locală este încurajată să doneze, după posibilități, jucării pentru copiii necăjiți. Cu ajutorul celor de la United Hands România, toate vor ajunge la cei care au atât de multă nevoie de ele.

Printre invitații speciali, va fi francezul Guy Dupuy, supranumit și "The Frequent Flayer", cel care a "rupt" inelul vara trecută la turneul de baschet 3x3 din Mamaia, în uralele spectatorilor. Specialist de talie mondială în arta "slam dunk-urilor", Guy Dupuy a declarat, în nenumărate rânduri, că poate fi un profesor bun starurilor din NBA la acest capitol. Iar acum revine la Constanța să ne încânte cu trucurile sale.

v v v

Astăzi, de Sfântul Ierarh Nicolae, poți fi chiar tu Moș Nicolae pentru cei care duc dorul celor necesare. Donația, de orice fel, va fi biletul tău de intrare la acest eveniment caritabil. Zâmbetul unui copil fericit este neprețuit! - transmit organizatorii evenimentului.

"Cu siguranță, va fi un spectacol de calitate. Am pregătit totul în detaliu și sperăm să avem alături de noi cât mai multă lume. Până la urmă, scopul nostru este să strângem cât mai multe donații, pentru a le face sărbătorile mai ușoare familiilor din județ. Orice lucru dăruit din suflet contează. Avem numeroase surprize pregătite pentru spectatorii ce vor veni la sală, nu le pot dezvălui, însă îi asigur că se vor simți foarte bine alături de noi", a declarat președintele Asociației Județene de Baschet Constanța, Andrei Talpeș.

Proiectul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, Primăriei Constanța, Inspectoratului Școlar Județean Constanța și Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6593 secunde