În week-end, la Techirghiol

Festivalul Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă, ediția a III-a

181
Festivalul Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă, ediția a III-a - yachting-1558982730.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a III-a ediție a Festivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă, eveniment organizat de Clubul Nautic Român, în colaborare cu Primăria Techirghiol și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, se va desfășura, în perioada 31 mai - 2 iunie, la baza nautică din Techirghiol. 
Evenimentul, inclus în calendarul competițional anual al Federației Române Sportul Pentru Toți, promovează un stil de viață sănătos și sporturile nautice, socializarea, consolidarea lucrului în echipă, voluntariatul, incluziunea socială a copiilor și tinerilor cu deficiență de intelect (asistați în Complexul de servicii sociale Sparta Rotterdam) și crearea unei culturi a sportului de masă. 


Vor fi organizate concursuri la opt discipline: yachting, windsurfing, kiteboarding, stand up paddle, kaiac, jocuri marinărești, volei pe plajă și badminton, unele dintre concursuri fiind organizate sub forma de ștafete sau trasee utilitar aplicative și vor fi susținute ateliere pentru popularizarea unor programe de fitness și mișcare precum zumba și yoga. 


Antrenori și instructori calificați vor susține cursuri de inițiere la toate disciplinele de concurs, înaintea starturilor, conform programului ce va fi afișat, fiecare zi urmând să se încheie cu premierea competitorilor laureați. 
Festivitatea de deschidere a celei de-a III-a ediții a Festivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă va fi urmată de o petrecere în jurului unui foc de tabără, la care sunt așteptați toți participanții, arbitrii, voluntarii, susținătorii și partenerii. 
Pe baza experienței acumulate la edițiile anterioare, organizatorii anunță că peste 300 de concurenți vor lua startul probelor sportive. 


Pentru fiecare dintre disciplinele competiționale, vor fi organizate categoriile Amatori și Profesioniști, iar categoriile vor fi organizate pe criterii de gen și vârstă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4479 secunde