Naționalele de box feminin, la Eforie Nord

Feri Vaștag și Moșu Doroftei vin să vadă bătăliile din ring

205
Feri Vaștag și Moșu Doroftei vin să vadă bătăliile din ring - feri-1534950355.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 26 august, la Complexul Sportiv "Marea Neagră" din Eforie Nord, se dă startul Campionatului Național de box feminin, ediția 2018. 


Până pe 2 septembrie, ziua ultimelor finale, se anunță lupte aprige în ring, cu atât mai mult cu cât la competiție au fost invitați, alături de membrii Biroului Federal, și foști mari campioni, precum Francisc Vaștag, Leonard Doroftei sau Mihai Leu. 


Supervizorul Campionatelor Naționale este arbitrul AIBA Toma Matei, care spune că reprezentantele județului nostru vor avea un cuvânt greu de spus în acest turneu. 


"Județul nostru va fi reprezentat de sportive din Năvodari, Mangalia și sunt convins că vor cuceri medalii. Urăm mult succes tuturor participantelor", a declarat Toma Matei, președinte al Asociației Județene de Box Constanța. 


Structurate pe patru categorii - senioare, tineret, junioare și cadete -, Naționalele de anul acestea se anunță foarte puternice, toate cluburile din țară trimițând pe litoral cele mai valoroase sportive, unele dintre ele deja calificate la Jocurile Olimpice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4077 secunde