Video Ferarri 458 Italia vs. Lamborghini Aventador | VIDEO

884
Ferarri 458 Italia vs. Lamborghini Aventador | VIDEO - ferrarilambo-1319801438.jpg
Cel mai nou și puternic Lamborghini este provocat la duel de Ferrari 458 Italia, upgradat de Underground Racing până la 700 CP. Vezi cine a câștigat!

Veșnicul duel Lamborghini-Ferrari sau Ferrari-Lamborghini (pentru ca fanii niciunei mărci să nu se simtă nedreptățiți) nu își va pierde niciodată din farmec, iar motivele raționale dispar atunci când cei doi italieni se înfruntă.

De această dată, însă, avem de-a face cu niște combatanți ce pornesc de pe poziții inegale, în aparență: Ferrari 458 Italia, de 520 CP, și Lamborghini LP700-4 Aventador, care pune la pământ 700 CP.

Cele două mașini se aliniază, iar după cele trei claxoane de rigoare, urmează întrecerea propriu-zisă. O mare bilă neagră, totuși, pentru "pista" aleasă: o autostradă pe care putem observa circulând și alte mașini.

Inegalitatea rivalilor este o iluzie. Tunerul Undreground Racing a montat pe mașina albă din Maranello un sistem de turboalimentare, ce ridică nivelul lui Ferrari 458 Italia până la 700 CP, urcându-l forțat în liga Lamborghini-ului.

Având în vedere puterile egale ale celor două supercaruri, merită să vedem cine a câștigat, chiar dacă am putea considera ca Ferrari-ul trișează în confruntarea sa cu fiorosul și întunecatul Aventador.

În finalul filmulețului, tunerul ne amenință cu o nouă realizare: Un Lamborghini Aventador echipat cu tehnologia twin turbo, dar nu avansează nicio dată exactă pentru acest proiect.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Fun : Ce zic proprietarii  de mașini
Pagina a fost generata in 0.2017 secunde