Femei din Constanța, agresate de soți! Poliția a emis ordine de protecție

Marţi, 26 Noiembrie 2019
435
La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați, prin apel 112, de o tânără, de 17 ani, despre producerea unui conflict între părinții săi. Deplasați la adresa de domiciliu a acestora, polițiștii au depistat un bărbat, de 54 de ani, care, pe fondul unor neînțelegeri, și-ar fi agresat fizic soția, de 42 de ani. 


Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 25 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au fost sesizați de o femeie, de 23 de ani, despre faptul că ar fi fost agresată fizic și amenințată cu acte de violență de către concubinul său.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul geloziei, bărbatul în cauză, de 30 de ani, ar fi agresat-o fizic pe aceasta.


Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.Pagina a fost generata in 0.1805 secunde