FCSB, în turul 3 preliminar al Europa League. FC Botoşani - eliminată!

Vineri, 18 Septembrie 2020
150
FCSB s-a calificat în turul al 3-lea preliminar al Europa League, după o victorie dramatică obţinută, aseară, pe terenul echipei Backa Topola.

Deşi sârbii au evoluat în inferioritate numerică, având doi oameni eliminaţi, acest lucru nu s-a văzut pe tabela de marcaj.

4-4 a fost scorul după primele 90 de minute, 6-6 după prelungiri, aşa că s-a ajuns la loviturile de la 11 m, unde FCSB a avut câştiga de cauză, 5-4.

Meciul fabulos de la Senta, dintre Backa Topola şi FCSB, a intrat în istoria fotbalului. E prima partidă jucată vreodată în cupele europene în care ambele echipe reuşesc să marcheze de cel puţin cinci ori înaintea ultimului fluier al arbitrului.

FCSB va juca în turul 3 preliminar cu Slovan Liberec (Cehia), care a învins-o pe Riterai, scor 5-1. FCSB va disputa meciul din turul 3 pe teren propriu, în data de 24 septembrie.

XXX

În schimb, FC Botoşani a fost eliminată din Europa League de formaţia nord-macedoneană KF Shkendija, care s-a impus cu scorul de 1-0 (1-0), tot aseară, în turul al doilea preliminar, pe stadionul „Municipal” din Botoşani.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Besart Ibraimi, în min. 2.

În turul al treilea preliminar, Shkendija va juca, pe 24 septembrie, pe teren propriu, cu învingătoarea dintre Lokomotiv Plovdiv şi Tottenham. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.5225 secunde