FCSB a remizat cu Dinamo, scor 3-3, în derbiul etapei a doua a Ligii I. Florinel Coman a marcat de două ori

110
FCSB a remizat cu Dinamo, scor 3-3, în derbiul etapei a doua a Ligii I. Florinel Coman a marcat de două ori - steauadinamo221038900-1532895080.jpg

Articole recomandate

Echipa FCSB a încheiat la egalitate, duminică, pe Arena Națională, scor 3-3 (1-1), cu formația Dinamo, în derbiul etapei a doua a Ligii I. Florinel Coman a marcat de două ori pentru FCSB.

Pentru FCSB au marcat Gnohere '10 și Coman '55, '68, iar pentru Dinamo au înscris Axente '45+1, Nistor '61 și Popescu '89.

1-0: Dennis Man a executat un corner de pe stânga, pe jos, până în careu, de Gnohere a înscris cu un șut pe jos în dreapta lui Penedo.

1-1: Mircea Axente a egalat pentru Dinamo în minutul 45+1, după ce a marcat din 13 metri, din întoarcere, după pasa lui Mahlangou.

2-1: Florinel Coman a executat un corner de pe stânga spre poartă, mingea îl atinge pe Penedo și bara și apoi intră în poartă.

2-2: Hanca a centrat de pe dreapta în careu la Nistor, care a înscris din 12 metri în stânga lui Bălgradean.

3-2: Tănase îl găsește pe Florinel Coman la 15 metri lateral dreapta, de unde acest înscrie la colțul lung.

3-3: Mihai Popescu a egalat cu capul în minutul 89, după un corner executat de Diogo Salomao

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, M. Bălașa, Momcilovic – Ov. Popescu, L. Filip – Man (Moruțan '86), Fl. Tănase, Teixeira (Coman '46)– Gnohere (Qaka '72). Antrenor: Nicolae Dică

Dinamo: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici – Hanca (Gomelt '63), Mahlangu, D. Nistor – Sorescu (Pesici '76), Axente (Moldoveanu '69), Salomao. Antrenor: Florin Bratu

Cartonașe galbene: Gnohere '13, Popescu '17, Man '19 / Hanca '35, Popescu '45+4, Corbu '59

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Hațegan, ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Eugen Gheorghe.

Arbitru de rezervă a fost Iulian Dima, iar observatori Alexandru Deaconu și Constantin Stătescu.

Fanii din Peluza "Roș-Albastră" au avut o coregrafie 3D, personajul principal fiind Gandalf, vrăjitorul din trilogia Stăpânul Inelelor. "În vremuri întunecate, lumina Stelei ne arată calea către dreptate", a fost mesajul afișat de galeria FCSB-ului.

Suporterii dinamoviști din Peluza Cătălin Hîldan au prezentat un ultras, care toarnă nisip într-o clepsidră, alături de mesajul: "Nu ne dăm bătuți. Niciodată nu e timpul pierdut. Câinilor, în viața asta mai avem ceva de făcut!".

De asemenea, fanii dinamoviști au afișat un banner cu mesajul: "Fără penali în România", cele două galerii scandând trivialități la adresa PSD.

Imediat după fluierul de start, fanii dinamoviști au aruncat cu torțe în teren, arbitrul Ovidiu Hațegan fiind nevoit să întrerupă partida aproximativ trei minute pentru a permite degajarea terenului.

La meci au asistat 27.835 de spectatori.



sursa: www.stiripesurse.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0602 secunde