FC Viitorul vizează victoria în deplasarea de la Târgoviște

183
FC Viitorul vizează victoria în deplasarea de la Târgoviște - viitorul-1563486556.jpg

Articole recomandate

FC Viitorul se pregătește de cel de-al doilea meci important din actuala stagiune a Ligii 1. După ce, în etapa trecută, i-au umilit la Ovidiu pe cei de la Dinamo, scor 5-0, elevii lui Gheorghe Hagi vor da acum piept cu nou-promovata Chindia Târgoviște. Partida va avea loc mâine, la Târgoviște, cu începere de la ora 21.00. 


Managerul tehnic al Viitorului este optimist înaintea meciului cu echipa antrenată de Viorel Moldovan, însă știe că, pentru a obține un rezultat pozitiv, elevii săi trebuie să repete evoluția bună din meciul cu Dinamo. 


"Vom vedea ce formație vom alege, întrucât jucăm o dată la patru zile. Întâlnim o echipă care a făcut un fotbal bun în prima etapă, curajos, cu jucători tehnici, mobili și combinativi. Ca să-i depășim, trebuie să avem un ritm de joc foarte bun. Ne dorim victoria, ca să ne menținem pe linia pozitivă din ultimele meciuri. Chindia joacă bine și are un antrenor cu experiență, care a antrenat și în străinătate, un fost mare jucător. Cred că vom avea un meci dificil, dar suntem încrezători și sperăm să facem un meci foarte bun. Avem ritm, intensitate în joc, cifre și arătăm bine în acest start de sezon", a declarat Gheorghe Hagi la conferința de presă premergătoare partidei. 
Viitorul nu se va putea baza la acest meci pe atacantul Denis Drăguș, fundașul Steliano Filip și mijlocașul Carlo Casap, toți trei aflându-se în proces de refacere după accidentări. 


Înaintea partidei, Viitorul se află pe primul loc în clasament, cu 3 puncte. De partea cealaltă, Chindia Târgoviște este pe 4, cu 1 punct, după ce a remizat în prima etapă, scor 2-2, cu Gaz Metan Mediaș. 
Mircea GHIȚĂ




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.431 secunde