FC Viitorul, victorie în amicalul cu Cernomore. Urmează Supercupa!

204
FC Viitorul, victorie în amicalul cu Cernomore. Urmează Supercupa! - fotbal-1562271895.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a încheiat cu o nouă victorie seria jocurilor amicale din această vară, impunându-se, pe teren propriu, scor 2-1 (0-0), în fața celor de la Cernomore Varna (Bulgaria). 


Într-o partidă care a inclus două reprize a câte 60 de minute, oaspeții au deschis scorul în min. 46, prin Jorginho, dar constănțenii au întors rezultatul de pe tabelă după reușitele lui Iancu (min. 73 - penalty) și Ganea (min. 79). 
FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): repriza I: Buzbuchi (min. 41, Cojocaru), Grosu (min. 30, Bîrzu), Mladen, Kuipers, Filip - Ammari (min. 51, Popescu), Achim, Tîrcoveanu - Pitu - Calcan (min. 51, Mihai), Keyta (min. 51 Munteanu); repriza a II-a: Cojocaru (min. 80, Tordai) - Leca, Țîru (min. 108, Bîrzu), Iacob (min. 101, Popescu), De Nooijer - Houri, Artean, Vînă - Mățan (min. 101, Mălăele) - Iancu (min. 101, Mihai), Ganea. 


Primul meci oficial al Viitorului va avea loc sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20.00, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, cu CFR Cluj, în Supercupa României. 


Academia Viitorului, pe locul 1 
Federația Română de Fotbal a demarat procesul de clasificare pe baza standardelor de calitate a academiilor, cluburilor cu activitate de copii și juniori și centrelor pentru fotbal juvenil din România. Clasificarea introdusă în fotbalul juvenil românesc se bazează pe criterii clare, evaluate pe o scară de la 1 la 4, și va duce atât la dezvoltarea pepinierelor fotbalistice, conferindu-le acestora reputația necesară pentru noi surse de finanțare, cât și la lărgirea bazinului de selecție în cadrul comunităților, fixând premisele performanței pe termen lung.


Procedura de evaluare a acoperit șapte domenii fundamentale pentru performanța în fotbalul juvenil: strategie și filosofie, echipe și jucători, staff tehnic, staff suport, antrenamente și meciuri, infrastructură și facilități, rezultate. 
După toate aceste evaluări, Academia Viitorului a întrunit 91,5 puncte dintr-un maxim posibil de 100, clasându-se pe prima poziție în România, informează site-ul oficial al clubului. 


Avansul față de următoarele clasate este consistent, top 5 al academiilor din România arătând astfel: 1. FC Viitorul (91,50 puncte), 2. U Craiova (77,10 p), 3. Dinamo (74,50 p), 4. FC Voluntari (72,60 p), 5. FCSB (71,70 p). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5189 secunde