FC Viitorul trebuie să învingă pe Sepsi Sf. Gheorghe pentru a juca în Conference League

245
FC Viitorul trebuie să învingă pe Sepsi Sf. Gheorghe pentru a juca în Conference League - fcviitorul2-1622211872.jpg

Articole de la același autor

Fără şapte jucători de bază - Ciobanu, Boboc, Ganea, Matei, Benzar, Ghiţă sau Gaztanaga, absenţi din diverse motive, FC Viitorul a disputat, la Buzău, semifinala barajului de calificare în Conference League, adversară fiindu-i Chindia Târgovişte.

După un meci de un bun nivel tehnic şi spectacular, echipa constănţeană s-a impus cu scorul de 3-2, după ce, la pauză, tabela indica egalitate, 1-1.

Cu o posesie superioară, Viitorul şi-a creat multe ocazii importante la poarta lui Aioani, în timp ce dâmboviţenii au preferat să contraatace atunci când au avut ocazia. După o astfel de acțiune s-a şi deschis scorul, Popa învingându-l, în minutul 7, pe portarul Cojocaru cu un şut în diagonală, de la 14 metri.

Viitorul a revenit la cârma jocului şi a irosit o şansă bună prin Chiţu, în min. 17, înainte de a restabili egalitatea în min. 38, când Matiş a executat foarte bine o lovitură de colţ, iar Artean s-a înălţat dintre fundaşii adverşi şi a reluat cu capul de la 8 m, la colţul lung, 1-1.

În partea a doua a jocului, Viitorul a preluat conducerea, după golul lui Ely (min. 50), Chindia a egalat prin Raţă (min. 64), pentru ca, pe final, Tsoumou să puncteze decisiv, în min. 86, ajutându-şi echipa să bifeze al patrulea succes consecutiv.

XXX

Duminică, 30 mai, de la ora 20.30, în meciul decisiv pentru calificarea în Conference League, FC Viitorul va întâlni, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3628 secunde