FC Viitorul și-a aflat adversara din UEFA Youth League

Miercuri, 04 Septembrie 2019
157
Tragerea la sorți a partidelor din UEFA Youth League, ruta campioanelor, a stabilit următoarea adversară pentru formația FC Viitorul Under 19 în Liga Campionilor pentru echipele de tineret. 


Sorții au decis ca tinerii jucători de la Viitorul să întâlnească în primul tur campioana Sloveniei, NK Domzale. Gruparea constănțeană a fost reprezentată la tragerea la sorți de directorul sportiv Zoltan Iasko. 


Prima manșă este programată pe 2 octombrie, pe stadionul "Central" din Complexul Sportiv al Academiei Hagi de la Ovidiu, iar returul va avea loc la 23 octombrie, la Domzale. 


Învingătoarea dublei manșe dintre FC Viitorul și NK Domzale va înfrunta, în turul secund, programat la 6 și 27 noiembrie, învingătoarea din duelul FC Porto (Portugalia) - FK Metalurgs Liepaja (Letonia). FC Porto este câștigătoarea ediției 2018-2019 a UEFA Youth League. 


XXX 
FC Viitorul și-a câștigat dreptul să reprezinte România în UEFA Youth League, după ce s-a impus, cu scorul de 3-1, în finala Ligii Elitelor U19, în fața echipei Dinamo București. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4461 secunde