FC Viitorul pierde contactul cu pluton fruntaș. "Au arătat mai mult fotbal ca noi"

129
FC Viitorul pierde contactul cu pluton fruntaș.

Articole de la același autor

Campioana en-titre FC Viitorul a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, de FCSB, scor 1-2 (0-2), în prima etapă a play-off-ului Ligii l de fotbal. 


FCSB a deschis scorul grație execuției de senzație a lui Constantin Budescu (min. 32), iar sârbul Marko Momcilovic (min. 39) a dublat diferența. În partea secundă, constănțenii au redus din handicap în minutul 75, prin Sebastian Mladen, insuficient pentru a evita înfrângerea. 


"Din păcate, nu am avut un început de meci așa cum ne-am fi dorit, cum le-am cerut. Trebuia să arătăm un joc colectiv mult mai bun decât adversarii pentru a spera la mai mult. A doua repriză a fost puțin mai bună, însă fără rezultate notabile. FCSB a avut mai multă inițitivă, mai multă personalitate, cred că au arătat mai mult fotbal ca noi, iar acest lucru s-a văzut și pe tabelă", a declarat managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi. 


Tot în această rundă, CFR Cluj a învins pe Poli Iași, scor 2-1, iar CSU Craiova a dispus la limită de Astra Giurgiu, scor 1-0. 


În urma acestor rezultate, campionatul pare să se fi rupt de la jumătate, cu trei echipe ce vor lupta pentru titlu - CFR Cluj (33 p), FCSB (31 p) și CSU Craiova (29 p), plus alte trei formații aflate în goana după un loc în Europa League - FC Viitorul (22 p), Astra Giurgiu (22 p) și Poli Iași (20 p). 


Runda a doua programează următoarele dueluri: FC Viitorul - CSU Craiova (vineri, 16 martie, ora 20.45), Poli Iași - Astra Giurgiu (duminică, 18 martie, ora 18) și CFR Cluj - FCSB (duminică, 18 martie, ora 20.45). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5053 secunde