FC Viitorul merge încrezătoare în deplasarea de la UTA Arad

297
FC Viitorul merge încrezătoare în deplasarea de la UTA Arad - viitorulutaavancronica-1610642198.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul Constanţa se pregăteşte pentru o nouă etapă dificilă în Liga 1. Echipa antrenată de Mircea Rednic va juca astăzi în fieful celor de la UTA Arad, formaţie care anul trecut a evoluat în Liga a 2-a.

Fotbalistul formaţiei FC Viitorul Constanța, Alin Dobrosavlevici, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că el şi colegii săi trebuie să fie concentraţi şi să îşi impună jocul pentru a se impune în meciul cu UTA din etapa a 16-a a Ligii I, prima a returului.

„Ne bucurăm că am început cu dreptul pentru că ne-am dorit foarte mult să începem anul cu o victorie (2-1 în restanţa cu FC Hermannstadt). Aveam nevoie de un moral bun pentru că urmează un program foarte greu, deplasări lungi şi jocuri din trei în trei zile. Va fi greu meciul cu UTA, este o echipă bună, mai ales pe teren propriu. Au adus şi câţiva jucători cu experienţă, dar sperăm să ne întoarcem cu cele trei puncte de acolo. Ei au avut o serie de rezultate mai slabe, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Trebuie să fim concentraţi şi să ne impunem jocul”, a spus Dobrosavlevici.

Colegul său, Andrei Artean a spus înaintea meciului cu UTA că FC Viitorul are nevoie de victorie pentru a-şi îndeplini obiectivul.

„Am făcut un meci bun cu Hermannstadt, dar cu siguranţă ne va aştepta un joc greu la Arad. UTA e o echipă bună, organizată şi cât de cât omogenă pentru că au mulţi jucători de când erau în Liga a II-a. Dar sperăm să obţinem o victorie şi acolo. Avem nevoie de cât mai multe puncte pentru a ne îndeplini obiectivul, acela de a ne califica în play-off”, a menţionat Andrei Artean.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8589 secunde