FC Viitorul, meci greu cu Hermannstadt. Sibienii au un antrenor spaniol

144
FC Viitorul, meci greu cu Hermannstadt. Sibienii au un antrenor spaniol - fcviitorul-1592742510.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul se află în fața unui nou meci important din play-out-ul Ligii I. Echipa lui Gheorghe Hagi va da piept, în această seară, de la ora 20.00, la Ovidiu, cu FC Hermannstadt.

Constănțenii vin după înfrângerea surprinzătoare suferită la Ploiești, în fața Chindiei Târgoviște, scor 1-2, și doresc acum să își ia revanșa în fața suporterilor, care, din păcate, nici la acest meci nu vor putea urmări partida din tribune, din cauza pandemiei de coronavirus.

FC Viitorul se află pe primul loc în clasamentul play-out-ului, cu 27 de puncte, și nu are emoții în ceea ce privește retrogradarea.

De partea cealaltă, FC Hermannstadt este pe locul 10, cu 18 puncte, și are mare nevoie de un rezultat bun în fața constănțenilor. După demiterea lui Vasile Miriuță, Hermannstadt vine la Ovidiu cu un antrenor nou, în persoana spaniolului Ruben Albes, adus în România de Anamaria Prodan.

În meciul cu Hermannstadt, este posibil ca managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, să mizeze și pe tânărul Darius Grosu, cel care a debutat în Liga I la partida cu Chindia Târgoviște și nu a dezamăgit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3818 secunde