FC Viitorul luptă pentru un loc în play-off-ul Ligii l

300
FC Viitorul luptă pentru un loc în play-off-ul Ligii l - fcviitorul-1550183481.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul joacă, astăzi, de la ora 20, pe stadionul "Central" din Ovidiu, împotriva formației CSM Politehnica Iași, într-o partidă din etapa a XXIV-a a Ligii l de fotbal. 


Mai sunt doar trei etape până la terminarea sezonului regulat, iar lupta pentru play-off este departe de a se fi încheiat. Matematic, în acest moment se luptă opt echipe pe cele trei locuri rămase disponibile: Astra Giurgiu (35 p), FC Viitorul (34 p), Sepsi (33 p), FC Botoșani (32 p), Poli Iași (31 p), Hermannstadt (29 p), Gaz Metan (29 p) și Dinamo București (11 p). Alte trei formații și-au câștigat deja dreptul de a lupta în play-off: CFR Cluj (47 p), FCSB (44 p) și CSU Craiova (42 p). 


"Este un meci important pentru noi, suntem în lupta pentru intrarea în play-off și trebuie să facem cât mai multe puncte. Adversarul a arătat și la ultimul meci că este valoros, are momente bune, joacă foarte bine pe contraatac, e puternic la faze fixe. Noi sperăm să facem un joc bun și să obținem cele trei puncte. Din păcate, din cauza noastră am ajuns în situația asta de incertitudine. Rezultatele nu au fost atât de bune în ultima perioadă", a declarat managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0986 secunde