FC Viitorul, lider autoritar în play-out

Duminică, 05 Iulie 2020, 14:44
127
FC Viitorul Constanța este lider autoritar în clasamentul din play-out, cu 34 de puncte și golaveraj 14-9, succesul din meciul cu Dinamo București, scor 1-0, din ultima etapă a turului, fiind unul obținut la finalul unei confruntări echilibrate.

"O victorie muncită. Am jucat bine prima repriză, ei au fost mai buni repriza a doua. Meci echilibrat. Mă bucur că nu am luat gol. Un rezultat important, puncte importante pentru noi, pentru lupta de a scăpa de retrogradare. Există presiune, există stres, dar echipa a reacționat bine. Dinamo a făcut un meci bun, am avut noroc, am câștigat noi. Un meci egal cred că era echitabil. Suntem mulțumiți, o victorie foarte importantă", a declarat managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi.

Pentru fotbaliștii pregătiți de Gheorghe Hagi, Cătălin Anghel, Cristian Sava, Alecsandru Popovici, Sorin Rădoi și Ștefan Preda urmează confruntarea din etapa 8-a din play-out, în deplasare, cu FC Voluntari, programată astăzi, 6 iulie, de la ora 20.00.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3967 secunde