FC Viitorul l-a transferat pe fundașul Srdjan Luchin

212

Articole de la același autor

FC Viitorul anunță transferul jucătorului Srdjan Luchin, care s-a alăturat lotului echipei constănțene în cantonamentul din Polonia. 


În vârstă de 32 de ani, Luchin a semnat un contract valabil pentru un sezon, cu drept de prelungire pentru încă doi ani, informează site-ul oficial al clubului. 


Srdjan Luchin evoluează pe postul de fundaș și în cariera sa a mai jucat pentru Poli Timișoara, Dinamo București, Botev Plovdiv, FCSB, Levski Sofia și CFR Cluj. Are 11 prezențe în naționala de seniori a României, pentru care a înscris un gol. În palmaresul său figurează două titluri de campion al României, două Cupe ale României, precum și o Supercupă. 


FC Viitorul a disputat, ieri dimineață, o nouă partidă de verificare în cadrul cantonamentului pe care îl efectuează în Polonia. Constănțenii au întâlnit formația poloneză Znicz Pruszków, pe care au învins-o cu scorul de 2-0 (1-0). Au marcat Cătălin Țîră
(min. 15) și Alexandru Cicâldău (min. 82). 


Este al treilea meci consecutiv în care FC Viitorul nu primește gol, reușind să înscrie, de la reluarea pregătirilor, 14 goluri în partidele de verificare. 


FC Viitorul (manager Gheorghe Hagi): Tordai (min. 46, Buzbuchi), Băjan (min. 70, Mladen), Leca (min. 70, Țîru), Hodorogea (min. 70, Ghiță), Boboc (min. 70, Neciu), Ciobanu (min. 70, Vînă), Iacob (min. 70, Achim), Lyes (min. 70, Vînă), Voduț (min. 70, I. Hagi), Florescu (min. 65, Pitu; min. 80, Cicâldău), Țîră (min. 46, Chera; min. 70, Stoica). 


Iată programul jocurilor de verificare rămase de disputat în cantonamentul din Polonia: 30 iunie: FC Viitorul - Jagiellonia (ora 11.00); 30 iunie: FC Viitorul - Podbeskidzie Bielsko (ora 18.00); 4 iulie: FC Viitorul - Legia Varșovia (Varsovia Stadion, ora 20.15); 5 iulie: FC Viitorul - Radomiak Radom (la Warka, ora 19.00). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5217 secunde