FC Viitorul l-a transferat pe fundașul brazilian Marquinhos Pedroso

241
FC Viitorul l-a transferat pe fundașul brazilian Marquinhos Pedroso - fcviitorul-1614974870.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FC Viitorul continuă campania de întărire a lotului, ultima achiziţie fiind fundașul brazilian Marquinhos Pedroso.

Născut la 4 octombrie 1993, la Tubarao (Brazilia), Marquinhos măsoară 1,77 m, evoluează pe postul de fundaș stânga și a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire pentru încă un an.

În cariera sa, a mai jucat pentru formații precum DC United, FC Dallas, Figueirense, Ferencvaros, Gaziantepspor, Gremio și Botev Plovdiv, de aceasta din urmă despărțindu-se la începutul acestui an.

„Bine ai venit, Marquinhos, și mult succes în tricoul negru-albastru!”, a transmis conducerea FC Viitorul.

XXX

Antrenorul FC Viitorul, Mircea Rednic, este de părere că riscul de infectare cu virusul Covid-19 este mult mai mare în restaurante decât pe un stadion ocupat în proporţie de 30%, iar autorităţile ar trebui să permită accesul suporterilor la meciurile din Liga I.

„Absenţa suporterilor afectează calitatea jocului. Eu nu cred că, fiind în aer liber, la 30% din capacitatea stadionului, se pot infecta oamenii. Faţă de ce am văzut cum stau la rând în weekend la schi sau în restaurante... Cred că riscul este mult mai mare acolo decât pe un stadion”, a declarat, într-o conferinţă de presă online, antrenorul Mircea Rednic. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4379 secunde