FC Viitorul își vinde "ultimul mohican". Tinerii sunt pregătiți să-l înlocuiască

300
FC Viitorul își vinde

Articole de la același autor

FC Viitorul este gata să se despartă de un alt jucător ce a pus umărul la cucerirea titlului sezonul trecut. Constănțenii au anunțat că negociază direct, în aceste zile, transferul lui Aurelian Chițu în Coreea de Sud, la Daejeon, formație de liga secundă.
Tratativele sunt extrem de avansate și sunt șanse foarte mari ca trecerea să se producă zilele următoare. Ar fi a doua oară când Gheorghe Hagi îl vinde pe atacantul în vârstă de 27 de ani, după ce, în 2013, l-a vândut pentru 700.000 de euro la Valenciennes (Franța). 


 
Miercuri seară, reprezentativa de fotbal a României U19, pregătită de Adrian Boingiu, a reușit un succes istoric împotriva reprezentativei similare a Serbiei, scor 4-0 (2-0), în primul meci al grupei a IV-a de la Turneul de Elită U19. 


Trei din cele patru goluri au fost reușite de jucătorii crescuți la Academia de fotbal "Gheorghe Hagi". Alexandru Mățan a reușit o dublă în minutele 20 și 61, iar Tudor Băluță a punctat în minutul 55, după ce lovise transversala cu 10 minute mai devreme. Cel de-al patrulea gol a fost reușit de Olimpiu Moruțan, în minutul 23. 


În cealaltă partidă a grupei, Suedia și Ucraina au terminat nedecis, scor 0-0. 


În următoarea rundă, programată sâmbătă, România va întâlni Suedia, iar Ucraina va juca cu Serbia. 


Doar ocupanta locului 1 merge la Campionatul European din Finlanda, din perioada 16-29 iulie 2018. 


Unica prezență a României a fost în 2011, atunci când a fost calificată direct din postura de țară gazdă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.419 secunde