FC Viitorul își joacă ultima șansă de a prinde cupele europene

243
FC Viitorul își joacă ultima șansă de a prinde cupele europene - fcviitorul-1521138888.jpg

Articole de la același autor

Campioana României, FC Viitorul, va juca, în această seară, de la ora 20.45, la Ovidiu, împotriva celor de la CS Universitatea Craiova, într-o partidă din etapa a doua a play-off-ului Ligii l de fotbal. Duelul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și Look TV. 


Gazdele antrenate de Gheorghe Hagi au nevoie de victorie pentru a mai spera la primele trei locuri care duc în cupele europene. 


"Două echipe tinere, care practică un fotbal frumos. Sunt sigur că va ieși un meci bun. În cazul unei înfrângeri, ni se micșorează șansele la locul al treilea. Primul nostru obiectiv a fost să intrăm în play-off, iar acum ne dorim să prindem locul trei. Doresc să văd de la echipa mea personalitate, chiar dacă avem jucători foarte tineri. Sunt încrezător că vom reuși un meci bun", a declarat managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi. 


Tot în această rundă, se mai dispută partidele CSM Poli Iași - Astra Giurgiu (duminică, 18 martie, ora 18) și CFR Cluj - FCSB (duminică, 18 martie, ora 20.45).  


Clasament: 1. CFR Cluj (33 p), 2. FCSB (31 p), 3. CSU Craiova (29 p), 4. FC Viitorul (22 p), 5. Astra (22 p), 6. CSM Poli Iași (20 p). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7281 secunde