FC Viitorul înfruntă pe Hermannstadt, în ultima partidă a anului

260
FC Viitorul înfruntă  pe Hermannstadt,  în ultima partidă a anului - fcviitorul-1545410225.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul joacă sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 13, la Cluj-Napoca, împotriva celor de la Hermannstadt, în ultima partidă oficială a sezonului, contând pentru etapa a XXl-a de fotbal.

Venită după două înfrângeri fără gol marcat, formația de pe litoral este obligată să facă un joc bun, pentru a avea o scurtă vacanță liniștită.

"Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă care se află în creștere de formă. Sperăm să terminăm anul cu un succes, pentru a încununa parcursul bun din acest campionat. Trebuie neapărat să câștigăm", a declarat mijlocașul Andrei Artean.

Managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi, a declarat că echipa sa merge la Cluj pentru obținerea celor trei puncte, ce ar putea scoate Viitorul din pasa mai puțin reușită prin care trece de trei etape (două înfrângeri și un egal).

"Este o deplasare importantă pentru noi. Venim după două eșecuri, împotriva a două echipe foarte bune. Știm că întâlnim o echipă foarte bine organizată, dar trebuie să luăm cele trei puncte. Sperăm să fim mult mai incisivi în ultimii 30 de metri", a declarat Hagi.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul 4, cu 33 de puncte, în timp ce FC Hermannstadt se situează pe locul 10, cu 25 de puncte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9691 secunde