FC Viitorul începe aventura în play-out. "Nu-i normal să ți se înjumătățească punctele"

143
FC Viitorul începe aventura în play-out.

Articole de la același autor

FC Viitorul primește, sâmbătă, vizita echipei FC Voluntari, în prima etapă a play-out-ului din Liga I. Formația lui Gheorghe Hagi se află pe primul locul în clasamentul play-out-ului, cu 20 de puncte, după repartizarea echipelor și înjumătățirea punctelor acumulate pe parcursul întregului sezon regulat.

Meciul ar trebui să fie la îndemâna constănțenilor, mai ales că ilfovenii sunt pe ultimul loc, cu 10 puncte, iar jocul lor nu le dă speranțe că ar putea să plece cu puncte de la Ovidiu.

Istoria meciurilor directe îi avantajează tot pe constănțeni. În ultimele patru partide, formația lui Gheorghe Hagi s-a impus de fiecare dată, iar FC Voluntari nu a câștigat decât o singură dată, într-un meci disputat în 2017.

Imediat după finalul sezonului regulat, Gheorghe Hagi a avut o reacție acidă la adresa Federației Române de Fotbal. Fostul mare fotbalist a declarat că nu i se pare normal ca Liga I să se dispute după actualul sistem.

"România are nevoie de un campionat cu 18 echipe, așa cum se întâmplă în Europa. Nu e normal ca la jumătate de drum să ți se înjumătățească punctele. Să le luăm și noi jumătate din bani jucătorilor. Nu mă lamentez, dar mi-ar plăcea să avem 18 echipe. România e mare, are multe echipe de tradiție. Trebuie să ne dezvoltăm mai mult, să primim mai mult de la televiziuni, să crească bugetele", a declarat Gheorghe Hagi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0068 secunde