Liga a III-a la fotbal, Seria a III-a

FC Viitorul II, înfrângere surprinzătoare în faţa „lanternei” Recolta

Duminică, 01 Noiembrie 2020
160
FC Viitorul II a înregistrat un eşec surprinzător în meciul cu Recolta Gheorghe Doja, disputat sâmbătă, 31 octombrie, în deplasare, în cadrul etapei a opta a Ligii a III-a la fotbal.

Echipa constănţeană, antrenată de Constantin Fălină, a cedat cu scorul de 0-2 (0-1), golurile învingătorilor fiind marcate de Ionuț Cositoru (min. 2) și Valentin Toma (min. 83 - penalty). Iar pentru ca „tacâmul” să fie complet, FC Viitorul II a încheiat partida în inferioritate numerică, Eduard Radaslavescu fiind eliminat în min. 76, pentru cumul de cartonașe galbene.

În schimb, Axiopolis Cernavodă a reuşit să termine la egalitate, scor 2-2, partida susţinută, tot în deplasare, cu SC Popeşti-Leordeni. Finalul de meci a fost unul incendiar. Cătălin Tudorică a modificat primul tabela în min. 80, 1-0 pentru Axiopolis, însă gazdele au trecut rapid în avantaj, 2-1, după „dubla” lui Vincene Toma (min. 83, 84), iar când arbitrul se pregătea să fluiere finalul, Cosmin Ionică (min. 90+2) a egalat şi a adus echipei din Cernavodă un punct important.

În celelalte partide ale rundei, s-au înregistrat următoarele rezultate: ACSM Oltenița - CS Afumați 2-7, Înainte Modelu - Agricola Borcea 2-4.

Meciul Gloria Albești - Mostiștea Ulmu a fost amânat, din cauza problemelor provocate de virusul Covid-19, şi se va juca în data de 11 noiembrie.

În clasamentul Seriei a III-a, dintre echipele constănţene, cel mai bine stă Axiopolis Cernavodă (locul 2, 14 p). FC Viitorul II ocupă locul 6 (10 p), iar Gloria Albeşti - locul 7, 6 p.

Etapa viitoare (sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 14.00), Axiopolis Cernavodă şi Gloria Albeşti vor fi protagonistele derby-ului judeţului, în timp ce FC Viitorul II va juca, pe teren propriu, cu ACSM Olteniţa. Pagina a fost generata in 0.216 secunde