FC Viitorul este gata pentru marele meci cu FCSB

254
FC Viitorul este gata pentru marele meci cu FCSB - viitorulfcsbavancronica-1610982731.jpg

Articole de la același autor

Mijlocașul Cosmin Matei de la FC Viitorul Constanța a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să joace la victorie partida cu FCSB pentru că în caz contrar îi va fi dificil să obţină un rezultat pozitiv.

„Va fi un meci greu contra unei echipe bune. Suntem pregătiţi, încercăm să facem un meci bun şi să scoatem maximum din el. Ţinând cont că trec printr-o formă bună, va fi destul de dificil. Trebuie să jucăm la victorie, altfel va fi dificil. Avem încredere, cred că vom face un meci bun şi vom încheia cu un rezultat pozitiv. E normal să încerci să câştigi împotriva echipei de pe primul loc, e o motivaţie în plus să arăţi că eşti mai bun decât ea”, a spus el.

„Acum suntem la început, dar pe parcursul etapelor se va acumula foarte multă oboseală, ţinând cont şi de deplasări. Sperăm să terminăm sănătoşi această perioadă şi să avem cât mai multe puncte pentru a fi pe loc de play-off”, a adăugat Matei.

Atacantul olandez al formaţiei conduse de Mircea Rednic, Kevin Luckassen, a afirmat că FCSB nu ocupă degeaba prima poziţie a clasamentului Ligii I.

„Este un meci dificil ca oricare altul. Însă FCSB este pe primul loc şi nu degeaba este acolo. Noi trebuie să fim motivaţi, să gândim pozitiv şi să câştigăm cele trei puncte. E greu să ne refacem într-o perioadă aşa de scurtă după ultimele meciuri, însă trebuie să reuşim să fim gata la ora partidei cu FCSB. Trebuie să ajungem în play-off, ăsta e obiectivul numărul 1. Până acum pot spune că este cel mai bun sezon al meu. Am jucat multe meciuri şi asta îmi dă încredere. Îmi doresc să ajut cât mai mult echipa”, a precizat Luckassen.

FC Viitorul întâlneşte formaţia FCSB, marţi, de la ora 20:00, pe teren propriu, într-o partidă contând pentru etapa a 17-a a Ligii I.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3994 secunde