FC Viitorul, eliminată din Liga Campionilor pentru tineret

161
FC Viitorul, eliminată din Liga Campionilor pentru tineret - fcviitorul-1571873596.jpg

Articole de la același autor

Echipa U19 FC Viitorul a părăsit UEFA Youth League. Constănțenii au întâlnit, marți seară, în primul tur preliminar al competiției, echipa slovenă NK Domzale. 


După ce, în manșa tur, a fost 0-0 la Ovidiu, formația de la malul mării a avut de suferit în partida disputată în Slovenia. După ce Svetlin a deschis scorul chiar în startul partidei, în minutul 3, FC Viitorul a obținut o lovitură de la 11 metri, ratată însă de Louis Munteanu. Până la pauză, gazdele au mai înscris prin Pantelic, astfel că NK Domzale și-a asigurat prezența în turul secund, în repriza a doua tabela de marcaj nemaifiind modificată. Scor final, 2-0 pentru sloveni. 


FC Viitorul: Mușat, Grosu (min. 65, Georgescu), Leca (cpt.), Vlad, Mureșan, Mălăele, Crivac (min. 88, Bîrzu), Grameni (min. 72, Voicu), Vîlea (min. 65, Mustacă), Munteanu, Pitu. 


În turul secund al Ligii Campionilor rezervat echipelor de tineret, NK Domzale va întâlni învingătoarea confruntării dintre FC Porto (Portugalia) și Liepaja (Letonia). În tur, FC Porto s-a impus pe teren propriu, cu 4-2. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Octombrie 2019
Stire din Sport : FC Viitorul a părăsit UEFA Youth League
Pagina a fost generata in 0.8677 secunde