FC Viitorul, de neoprit. Trupa lui Hagi rămâne pe podium

165

Articole de la același autor

După opt etape disputate, elevii lui Gheorghe Hagi sunt neînvinși în sezonul Ligii I, având patru victorii și patru remize.


Etapa a VIII-a a Ligii I i-a adus Viitorului victoria cu numărul patru din acest sezon. Având-o în față pe ACS Poli Timișoara, dobrogenii nu s-au lăsat intimidați și au făcut un meci de zile mari. Scorul a fost deschis în minutul 6, prin reușita lui Adnan Aganovic. FC Viitorul a continuat asaltul prin Ianis Hagi (min 22) și Florin Tănase (min 45), astfel că scorul la pauză era de 3-0 pentru gazde. Scorul final de 4-0 a fost stabilit de Bănel Nicoliță (min 69). 


Managerul tehnic Gheorghe Hagi a trimis în teren următorii jucători: Rîmniceanu - Ciupe, Hodorogea, Mitrea, Ganea (72 Boli) - Filip, Nedelcu, Achim - I. Hagi (54 Nicoliță), Tănase, Aganovic (72 Chițu).


Cu această reușită, FC Viitorul a acumulat 16 puncte, fiind la egalitate, pe podium, cu Dinamo, care a învins Petrolul Ploiești, scor 2-0. 


În etapa următoare, FC Viitorul va juca în deplasare cu Steaua.


Iată ce alte rezultate s-au mai înregistrat în week-end: ASA Tg. Mureș - FC Voluntari 2-1, FC Botoșani - Pandurii Tg. Jiu 0-2.
Etapa a opta se va încheia în această seară odată cu disputarea meciului dintre Concordia Chiajna și CFR Cluj. 


Aseară, după închiderea ediției, au mai avut loc meciurile dintre Astra Giurgiu - CSMS Iași și CS U Craiova - Steaua. 


Academia Hagi "țintește" trofeul "Talent Cup"
Începând de astăzi, 24 august, și până pe 27 august, pe terenurile Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" de la Ovidiu, se va desfășura ediția a V-a a "Talent Cup", competiție desti-nată juniorilor născuți după 1 ianuarie 1998. AC Torino, Academia Puskas, Ludogoreț Razgrad și Academia Hagi sunt cele patru echipe care se vor lupta pentru trofeul "Talent Cup". 


Astăzi, de la ora 17.00, AC Torino va juca cu Ludogorets Razgrad, iar de la ora 19.00, Academia Hagi va întâlni Academia Puskas.


La finalul competiției, organizatorii vor înmâna și trofee pentru cel mai bun portar, cel mai bun fundaș, cel mai bun mijlocaș, golgheter și cel mai bun jucător al competiției.


Edițiile precedente ale competiției au fost câștigate de Real Madrid (2010), Academia Hagi (2011), Inter Milano (2012) și din nou, Academia Hagi (2014).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0607 secunde