FC Viitorul Constanța descinde la Dinamo. "Va fi un meci frumos"

189
FC Viitorul Constanța descinde la Dinamo.

Articole de la același autor

FC Viitorul Constanța întâlnește, astăzi, de la ora 21.00, pe Dinamo București, în deplasare, într-o partidă contând pentru etapa a IV-a a Ligii l de fotbal. Meciul va fi transmis în direct, pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV.


Se anunță un meci spectaculos între două din cele mai ofensive echipe ale fotbalului românesc, din ultimii 5 ani. De 16 ori s-au întâlnit cele două în campionat, dintre care șase au revenit Viitorului Constanța, patru pentru Dinamo și alte șase meciuri s-au terminat la egalitate. Scorul general este 27-20 în favoarea constănțenilor. În campionat, după trei meciuri, FC Viitorul Constanța și Dinamo București sunt vecine de clasament, cu câte patru puncte fiecare.


"Cred că va fi un meci frumos. Ambele formații prestăm un joc ofensiv, plăcut ochiului. Sper să ne autodepășim, să facem un joc complet din toate punctele de vedere. Trebuie să fim la un nivel de joc foarte ridicat pentru a ne întoarce la București cu puncte", a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Viitorului Constanța, la ultima conferință de presă dinaintea meciului.


Gheorghe Hagi nu se va putea baza la această partidă pe Tudor Băluță și Mihai Voduț, preferând să îi menajeze. De partea cealaltă, Dinamo București va apela la cei mai valoroși jucători ai săi. În același timp, Hagi a vorbit și despre posibilitatea de a mai transfera jucători până la încheierea perioadei de transferuri.


"Daca va fi să fie, foarte bine. Dacă nu, nu este nicio problemă. Trebuie să rămânem conectați 100% pe competițiile naționale. Avem un plan foarte bun pus la punct pe care trebuie să îl respectăm. Dacă va fi vreun caz concret discutăm. Orice este posibil".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5507 secunde