FC Viitorul anunță un acord cu Fiorentina pentru Ianis Hagi

202
1
FC Viitorul anunță un acord cu Fiorentina pentru Ianis Hagi - hagi-1515515023.jpg

Articole recomandate

FC Viitorul a anunțat, marți, că a ajuns la un acord cu gruparea italiană Fiorentina, pentru readucerea la Ovidiu a mijlocașului Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi.


"FC Viitorul este de acord cu suma de transfer și cu procentele solicitate de Fiorentina", este singura precizare pe site-ul oficial al FC Viitorul.

Managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a revenit, duminică, din Italia, împreună cu fiul său, Ianis, și a anunțat că acesta nu se va mai întoarce la Fiorentina.

"Aici rămâne, nu mai pleacă. Tratativele sunt avansate, chiar foarte avansate. Sper să îl avem cu noi când începem campionatul în Liga 1. Noi sperăm să ajungem la un acord cu Fiorentina. Ianis se va pregăti în această iarnă cu echipa FC Viitorul", a spus Hagi, la revenirea în țară.

FC Viitorul a anunțat, joi, pe site-ul oficial, că în data de 30 decembrie a transmis în mod oficial clubului Fiorentina o ofertă de cumpărare definitivă a lui fiului lui Gheorghe Hagi.

Oferta pe care FC Viitorul a făcut-o pentru răscumpărarea mijlocașului Ianis Hagi este considerată mică de oficialii clubului Fiorentina, dar tratativele rămân deschise, a scris, vineri, presa italiană.

Potrivit firenzeviola.it, Fiorentina consideră că evoluțiile lui Ianis Hagi au crescut de la sosirea la Florența, la fel și valoarea de piață a jucătorului, astfel că suma oferită de FC Viitorul, egală cu cea plătită de italieni, nu este suficientă.

Ianis Hagi, în vârstă de 19 ani, a debutat la FC Viitorul, fiind transferat la FC Fiorentina în 2016, pentru două milioane de euro.

Sursa: News.ro



Comentează știrea

jj
10 ianuarie 2018
jj

Hahaaa, deci machidonul o sa plateasca mai multi bani decat a luat pe el, plus procente dintrun nou transfer. Hahaaa ce afaceri, s-au scos macaronarii. Daca nu era fiisu, mai facea la fel cu altul? Ce obiectivitate domne. La seminte yanys

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8577 secunde