FC Viitorul, amical cu Ludogorets Razgrad

298
FC Viitorul,  amical  cu Ludogorets Razgrad - fcviitorul-1542210823.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul profită de acțiunile echipelor naționale de seniori și tineret pentru a-și măsura forțele cu Ludogorets Razgrad, astăzi, de la ora 13.00, pe terenul campioanei Bulgariei, într-un duel amical.

Pentru acest meci, conducerea tehnică a echipei constănțene nu va avea la dispoziție șase jucători de bază: Ianis Hagi și Tudor Băluță - convocați la naționala de seniori pentru partidele cu Lituania și Muntenegru, din Liga Națiunilor, Denis Drăguș, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu și Radu Boboc - convocați pentru partida amicală pe care reprezentativa U21 a României o va disputa cu Belgia U21.

v v v

Echipa de juniori U19 a clubului FC Viitorul s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României U19. Formația pregătită de Cristian Cămui și Vasile Mănăilă a întâlnit pe LPS Galați în cadrul optimilor, într-un joc disputat ieri după-amiază, pe unul din terenurile Academiei Hagi.

Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 5-0 (1-0), golurile fiind marcate de Dimciu Halep (min. 36), Aron Girsik (min. 50, 57) și Vlad Chera (min. 64, 89). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
Stire din Sport : Rundă în deplasare pentru SSC Farul
Pagina a fost generata in 0.6586 secunde