FC Viitorul a spulberat-o pe Astra în „duelul suferinţei”

168
FC Viitorul a spulberat-o pe Astra în „duelul suferinţei” - fcviitorul2-1601223379.jpg

Articole de la același autor

Două formaţii care au în palmares titluri recente de campioană, FC Viitorul (în 2017), respectiv Astra Giurgiu (în 2016), s-au întâlnit, sâmbătă seară, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, în „duelul suferinţei”, niciuna dintre combatante neavând, până la ora fluierului de start, vreo victorie în actuala ediţie a Ligii I.

Meciul, contând pentru etapa a 5-a a Ligii I, a fost dominat cu autoritate de echipa constănţeană. Antrenorul Ruben de la Barrera a mizat încă din primul minut pe nou-venitul Ion Gaztanaga, iar spaniolul a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Soarta întâlnirii a fost pecetluită încă din prima repriză, când FC Viitorul a marcat în trei rânduri, prin căpitanul Gabriel Iancu (min. 13), Luckassen (min. 20) şi Mățan (min. 38). După 3-0 la pauză, tot echipa gazdă a marcat prima şi în repriza secundă, când Iancu a reuşit „dubla”, în min. 59.

Scorul final, 4-1, a fost stabilit de Alibec, atacantul Astrei transformând un penalty, în min. 63.

Cu aceste trei puncte, FC Viitorul a urcat pe locul 12 în clasament şi va juca, etapa viitoare, duminică, 4 octombrie, de la ora 21.30, pe teren propriu, cu CFR Cluj. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4264 secunde