FC Farul trimite cinci fotbalişti în lotul României pentru JO de la Tokyo

200
FC Farul trimite cinci fotbalişti în lotul României pentru JO de la Tokyo - fcfarul-1624979334.jpg

Articole de la același autor

Aflaţi în cantonament la Poiana Braşov cu FC Farul Constanţa, fundaşul central Virgil Ghiţă şi portarul Mihai Aioani, transferat în această vară de la Chindia Târgovişte, au fost chemaţi la naţionala de fotbal U21 a României care va participa, luna viitoare, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cei doi fotbalişti au părăsit deja cantonamentul echipei constănţene pentru a se alătura lotului U21 care se va pregăti la Mogoşoaia înaintea plecării spre Japonia.

În lotul pentru Jocurile Olimpice, condus de selecţionerul Mirel Rădoi, se mai află alţi trei componenţi ai Farului Constanţa: fundaşul dreapta Radu Boboc, mijlocaşul Andrei Ciobanu şi atacantul George Ganea.

Turneul olimpic de fotbal va avea loc în perioada 21 iulie - 7 august. În urma tragerii la sorţi, România a fost repartizată în Grupa B, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.

Iată programul meciurilor din Grupa B: joi, 22 iulie: Noua Zeelandă - Coreea de Sud (ora locală 17.00, la Kashima), Honduras - România (ora locală 20.00, la Kashima); duminică, 25 iulie: Noua Zeelandă - Honduras (ora locală 17.00, la Kashima), România - Coreea de Sud (ora locală 20.00, la Kashima); miercuri, 28 iulie: România - Noua Zeelandă (ora locală 17.30, la Sapporo), Coreea de Sud - Honduras (ora locală 17.30, la Yokohama). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6329 secunde