FC Farul nu are antrenor, dar n-a renunțat la promovare

2914
6
FC Farul nu are antrenor, dar n-a renunțat la promovare - siglafarul-1325663053.jpg
Fundașul echipei FC Farul, Lucian Dobre, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că îl deranjează atitudinea celor care nu au încredere că "marinarii" vor promova în primul eșalon.

"Nu înțeleg de ce nu ne dă nimeni șanse la promovare! Șapte puncte nu înseamnă foarte mult, cu siguranță pot fi recuperate. În plus, Viitorul e o echipă oscilantă, cu jucători prea tineri ca să fie constanți. Promovarea nu este un obiectiv imposibil", a spus Dobre.

Fotbalistul regretă faptul că Farul a primit foarte multe goluri în tur: "Trebuie să fim mai atenți în apărare. În 4-5 meciuri, am primit foarte multe goluri".

Altfel, conducătorii Farului se află în continuare în căutarea unui tehnician.

"Tratăm cu mai mulți antrenori, iar unii dintre aceștia nu sunt neapărat constănțeni. Timpul trece și trebuie să ajungem la o finalitate", a declarat președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică. 

Comentează știrea

xxvxx
3 ianuarie 2012
ma faceti sa rad

voi sunteti mai aproape de retrogradare si va ganditi la promovare! vai de voi! promoveaza 2 dintre : viitorul ,sageata,,,delta! asa ca voi bucurati va sa ramaneti in,,,b! hai mangalia

fcfc
4 ianuarie 2012
asta e vrajeala lu` giani cu promovarea

asta e vrajeala lu` giani , de 3 ani tot promovam , sunt curios sa vad ce mare antrenor de divizia c aduce si ce mari jucatori de prin c si judeteana mai vin ... cat timp nu aveti bani mai lasa`ti`ne cu vrajeala asta , promovare si numai stim ce

4D
4 ianuarie 2012
Penibil

E atat de penibil ce citesc, ca nu pot nici macar sa comentez...

U2
4 ianuarie 2012
farul

astia sunt penibili rau, cum naiba sa promovezi cu asemenea echipa...

atirnator / antrenor?
4 ianuarie 2012
gache

pentru a 2-a oara MARELE ANTRENOR gache incurca FARUL !

fc farul
4 ianuarie 2012

cred ca ar fi foarte bine ca cei de la Farul sa se uite si la celelalte echipe din judet (de exemplu si la Portul Constanta sunt tineri care-si doresc mai mult si poate ca ar fi bine sa li se dea o sansa)

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Decembrie 2011
Stire din Sport : Săpunaru ar putea pleca de la FC Porto
Pagina a fost generata in 0.3224 secunde