FC Farul Constanța, gata pentru meciul cu Dunărea Călărași

403
FC Farul Constanța, gata pentru meciul cu Dunărea Călărași - fcfarul-1565298748.jpg

Articole de la același autor

FC Farul Constanța este gata să susțină primul meci de pe teren propriu din actualul sezon al Ligii a Doua. Echipa antrenată de Ianis Zicu va da piept sâmbătă, de la ora 11.00, cu Dunărea Călărași, formație care, în sezonul trecut, a evoluat în Liga Întâi și a retrogradat.


În prima etapă a acestei stagiuni, Farul a remizat, scor 0-0, pe terenul celor de la Rapid București. Chiar dacă este conștient că echipa sa va întâlni o formație puternică, Ianis Zicu are încredere în elevii săi și nu concepe să nu câștige punct sau puncte din această întâlnire.


"Ne așteaptă un meci foarte greu, dar am încredere că putem face o partidă foarte bună și este important pentru noi să obținem victoria, jucătorii capătă încredere. Cred că putem câștiga sâmbătă, să-i mulțumim pe suporteri, care ne-au susținut și în meciul cu Rapid și să facem oamenii fericiți", a declarant Ianis Zicu într-o conferință de presă susținută la stadionul "Gheorghe Hagi", acolo unde va avea loc și meciul dintre echipa constănțeană și cea de pe malul Dunării.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9525 secunde