FC Farul a primit trei puncte la „masa verde” şi a intrat în zona play-off-ului

215
FC Farul a primit trei puncte la „masa verde” şi a intrat în zona play-off-ului - fc-1615480330.jpg

Articole de la același autor

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis, în cadrul ultimei ședințe, ca partida dintre Universitatea Cluj și FC Farul, din etapa a 11-a a Ligii a II-a, să fie omologată cu rezultatul de 3-0 în favoarea echipei constănţene.

„Respinge plângerea AS FC Universitatea Cluj, ca neîntemeiată. Admite sesizarea Departamentului de Competiţii al FRF. În baza art. 79/9, coroborat cu Principiul 4 din Principiile de desfăşurare a competiţiilor în sezonul 2021/2021, cu aplicarea art. 34 din RD, clubul AS FC Universitatea Cluj se sancţionează cu forfait (3-0 în favoarea AFC Farul Constanţa)”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Partida de la Cluj nu s-a putut juca la data programării ei, pe 10 noiembrie, din cauza unui focar de coronavirus în lotul echipei ardelene. La reprogramarea sa, pe data de 2 decembrie, Farul nu a putut evolua, din acelaşi motiv.

În urma acestei decizii, FC Farul a ajuns la un total de 28 de puncte şi a urcat pe locul cinci în clasament, care, păstrat până la finalul sezonului regulat, îi asigură accesul în play-off.

XXX

Momente foarte dificile pentru juniorul Gabriel Mila (15 ani), de la FC Farul. Medicii i-au descoperit o tumoră pe creier și a fost operat de urgență la Spitalul Baltazar din București. Tânărul fotbalist este internat în acest moment la Spitalul Fundeni pentru mai multe investigații și are nevoie de ajutor pentru a continua tratamentul și recuperarea.

Pentru a contribui la strângerea fondurilor necesare, FC Farul scoate la licitație un tricou de joc cu semnăturile jucătorilor și staff-ului. Suma oferită de câștigătorul licitației va fi donată în integralitate pentru a-l ajuta pe Gabi.

De asemenea, cei care vor să doneze pentru Gabi o pot face în următorul cont: Raiffeisen Bank, RO26RZBR0000060021499781, titular de cont Mila Nicoleta. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4634 secunde