FC Farul a încasat patru "boabe" la Mangalia

2487
29

Evoluție foarte slabă a Farului, ieri, la Mangalia. "Marinarii" au fost învinși de Callatis, scor 0-4 (0-0), într-o partidă contând pentru
etapa a 14-a a Ligii a II-a, și joaca de-a promovarea s-a terminat.

Venită cu gânduri mari la Mangalia, FC Farul nu s-a ales cu nimic din deplasarea din sudul litoralului.
Prima repriză a fost una cenușie, din care sunt de reținut numai două faze: golul lui Pătulea, din min. 39, anulat eronat pe motiv de ofsaid, și faza din careul Farului, un minut mai târziu, când gazdele au cerut penalty, pentru un presupus henț, însă arbitrul Amarandei a lăsat jocul să continue.
Repriza secundă a aparținut în totalitate Callatisului. Bardu a deschis scorul în min. 54, cu o "foarfecă" la colțul lung, apoi Răvoiu a mărit diferența, în min. 64, trimițând balonul în poartă din marginea careului mic. Patru minute mai târziu, Samson (foarte bun pe banda dreaptă a Mangaliei) i-a făcut franjuri pe fundașii Farului, a scăpat spre poartă și a pasat altruist către Cogali, care a înscris pentru 3-0. Pentru ca show-ul să fie complet, în min. 77, Samson i-a oferit un "assist" și nou intratului Ungureanu, care a deviat cu capul în poartă: 4-0.
De remarcat faptul că, la cel puțin trei dintre golurile Mangaliei, portarul Toma are partea sa de vină. De altfel, dacă se dorește într-adevăr formarea unei echipe competitive, Farul trebuie să-și ia, în primul rând, un portar serios, actualul goal-keeper fiind foarte departe de cerințele pos-tului.

Callatis (antrenor, Mugurel Cor-nățeanu): Neagu, Samson, Răvoiu, Damian, Miron, E. Cogali, I. Florea (min. 80, Huzuneanu), Bolat, Bardu (cpt.) (min. 72, Kamara), Cojenel, Doicaru (min. 76, Ungureanu).
FC Farul (antrenor, Marian Pană): Toma, Dobre, Buzea, Stegaru, V. Sandu, Nițescu (min. 27, Paraschiv), Stăncioiu (cpt.), Nea-goie, Ivanovici, Badea (min. 67, V. Florea), Pătulea.



Comentează știrea

29 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
cristaldo-mangalia
20 noiembrie 2011
acum sa va aud faristilor

era un destept care spunea vineri intr un comentariu ca farul va avea o partida usoara contra descultilor de la mangalia! care desculti? noi care v am dat 4? am zis si ma voi repeta pana la sfarsitul acestui campionat: farul nu promoveaza! va intra viitorul si pt locul 2 se vor bate tulcea si sageata! callatis multumim pt aceasa frumoasa partida si speram sa te salvezi de la retrogradare! fortza callatis si despre farul ce sa zic,,,,echipa de 2 lei cu antrenor la fel de slab! va batem si in retur!

codita
21 noiembrie 2011
pana azi nu ai fost contestat,pentru rezultate.

ai devenit deodata antipattic,din cauza deciziei,tampite maxim rau,de-ai exclude din lot,mai ales pe liviu,stefan.cernea sa se duca,la steaua,sef de galerie,ca-n poarta e praf.cand nu ai personalitate in viata,te iei dupa giani,ti-ai atras multe antipatii.dupa ce ca nu ai cu cine,ii mai dai afara din lot.ori nu esti sanatos la cap,ori sluga lui giani.la ce jucatori avem,nimeni nu are ce sa faca.giani si tu ,daca aveai bun simt si numai mimai atat promovorea,numai minteai atat,nu avea nimeni ,nimic de zis.lasa-ne cu minciunile,tale,vrajeli.spune,ba nu am,nu pot,asta e situatia.daca ai fi sincer,lumea te-ar aprecia.la tine,deranjeaza minciuna.nu poti sa fii in viata,respectat,daca imbarligi lumea atat.aici nu-i piata gemeni,piata matache.nu ne mai vinde atatea minciuni.

au plecat la 2-0 haha
21 noiembrie 2011
ce am ras si de galerie

ce se mai dadeau in spectacol si pac pac i am ciuruit! mai bine nu se prezenta farul ca lua decat 3 asa,,,ne am facut golaverajul cu ei! fortza callatis ramai in b ca poti si meriti! farul nu merita cu panaramele astea sa intre in a si nici cu antrenorul asta plin de el!

vechi farist
21 noiembrie 2011
sa vina sdrobis inapoi

sdrobis e singurul care ne poate forma si chiar promova la anul!!! marian pana e la fel ca cei exclusi, aceleasi metehne ale pariurilor ce dracu cauta ala in poarta, camila aia de stegaru, puscaria aia de sandu si sifonul de buzea la acest club de traditie! plecati nemernicilor

nici acasa cu iasul etapa viitoare nu castigati
21 noiembrie 2011
ce ma amuza faristii! ba tata eu stiam din prima etapa ca voi sunteti praf

asta asa sa va lamuriti! moie farul moie farul moiee!

2,3 poze erau frumoase de pus asa de la acest meci!
21 noiembrie 2011
si pentru cuget liber

alta data sa luati si asta in calcul ,,,daca vb de un meci puneti si voi macar 2,,,3 poze de la acel meci!

21 noiembrie 2011
de ras

intr-adevar poarta farului a fost aparata la mangalia de unul care chiar nu are nimic in comun cu postul de portar. ne facem de ras fratilor avem poarta gaurita la fiecare meci.

21 noiembrie 2011
giani nedelcu a transformat farul in echipa de tigani !

farul constanta echipa fanion a acestui judet a ajuns echipa de romi! oameni buni voi nu vedeti ca avem numai ciori nespalate in echipa: buzea, v.sandu, stancioiu, covaciu antrenoru de portari, plus tiganul sef giani. rade o tara intreaga de noi,jumatate din echipa sunt tigani inculti. asta spune totul despre halul in care a ajuns farutul nostru.

doar farul
21 noiembrie 2011
pentru mangalia

ce te agiti asa esti carachios.intre calatis viitorul sageata as prefera mangalia in a dar si voi praf ca si noi fara bani.intrebal pe taicatu.daca erai dobrogean adevarat erai cu farul si calatis dar asa cred ca esti cu dinamo sau steaua.apropo erau in stadion azi din mangalia care tineau cu farul.dar nu copii ca tine suporter de tastatura dastia la 55ani care cunosc fenomenul.te dai fan calatis dar te duci la toate meciurile te duci pe dracu.mangalia are suporteri frumosi cunoscatori de fenomenul fotbal dar nu dastia de 15ani de net.

esti prost ma nene
21 noiembrie 2011
pt nr 9 pt doar farul

1 nu am 15 ani si cunosc fotbalul. 2 azi am fost la meci am si ragusit pt callatis nu am stat pe net! 3 si daca erau in tribune care tineau cu farul ce? 4 fiecare e liber sa tina cu cine vrea 5 pe voi asta va doare ca v a batut o echipa mica si culmea v a tras o rau de tot! aici e buba mai nr 9 mai doar farul cum zici tu! eu am zis ca intra 2 dintre viitorul sageata tulcea ca ele au bani si ceva echipe!dar te las in supararea ta,desii mi ar place sa vb despre fenomen! caraghios esti tu si cu familia ta si cu farul tau mai nene

29 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Luni, 21 Noiembrie 2011
Stire din Sport : Fotbal / Programul echipei FC Farul
Pagina a fost generata in 1.4367 secunde