Farul trimite şapte fotbalişti la naţionala U17 pentru amicalele cu Macedonia de Nord

216
Farul trimite şapte fotbalişti la naţionala U17 pentru amicalele cu Macedonia de Nord - farul2-1627411209.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de fotbal-juniori U17 (jucători născuţi în anul 2005) s-a reunit pentru un stagiu de pregătire în care va disputa şi două jocuri de verificare. Pe 4 şi 6 august, de la ora 20.00, la Centrul Național de Fotbal Buftea, România U17 va întâlni selecţionata similară a Macedoniei de Nord. Partidele vor fi transmise în direct pe YouTube FRF TV, informează Federaţia Română de Fotbal.

Pentru această acţiune, selecţionerul Daniel Mogoşanu a convocat un lot alcătuit din 26 de jucători, şapte dintre aceştia fiind legitimaţi la FCV Farul Constanţa: portarul Vlad Rafailă, fundaşii Rareş Fătu, Alin Ştefănescu, Sebastian Borza şi mijlocaşii Luca Banu, Adrian Caragea şi Adrian Mazilu.

În toamnă, naţionala U17 va debuta în preliminariile Campionatului European 2022. Tricolorii vor întâlni Rusia (20 octombrie), Germania (23 octombrie) şi San Marino (26 octombrie).

Se califică mai departe la Turul de Elită, runda decisivă înainte de EURO, cele 13 câştigătoare ale grupelor, ocupantele locurilor secunde şi cele mai bune patru echipe clasate pe locul trei. Turul de Elită (opt grupe de câte patru) va avea loc în primăvara anului 2022, înaintea turneului final. La EURO vor merge câştigătoarele grupelor de la „Elită”, plus cele mai bune şapte ocupante ale locurilor secunde.

XXX

Miercuri, 28 iulie, de la ora 17.30, sunt programate meciurile din prima fază naţională a Cupei României la fotbal, sezonul 2020-2021.

La nivelul judeţului Constanţa, faţă în faţă se vor afla echipele CS Năvodari şi CS Gloria Albeşti. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4966 secunde