Farul speră să fie încurajată de suporteri în tribune la meciul cu Rapid

139
Farul speră să fie încurajată de suporteri în tribune la meciul cu Rapid - 163794481969784-1638454402.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 21.30, în cadrul etapei a 18-a a Ligii I la fotbal, FCV Farul Constanţa primeşte vizita Rapidului Bucureşti, într-o partidă ce se va desfăşura pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu. Având în vedere restricţiile impuse pe perioada pandemiei Covid-19, gruparea de la malul mării face eforturi pentru ca la acest important joc să fie susţinută din tribune de suporteri.

„Referitor la condițiile de organizare a partidei cu Rapid Bucureşti, anunţăm că am depus toate diligenţele necesare pentru a obţine, din partea autorităţilor statului, posibilitatea participării spectatorilor la acest eveniment sportiv, până la 30% din capacitatea maximă a stadionului, respectând şi celelalte condiții de prevenire impuse de legislaţia în vigoare.

În acest moment, se permite participarea spectatorilor pe stadioane doar la meciurile care se desfășoară în intervalul orar 05-21, precum şi la cele care se desfășoară după ora 21, dar care încep înainte de această oră.

Avem speranţa că vom primi un răspuns favorabil din partea autorităţilor şi vom fi din nou împreună, pe stadion”, au transmis reprezentanţii FCV Farul.

Neînvinsă de patru etape, în care a contabilizat două victorii şi două egaluri, echipa constănţeană ocupă locul opt în clasament, cu 26 de puncte, şi păstrează şanse de acces în play-off.

XXX

Tot sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 13.00, FCV Farul II (locul trei, 27 puncte) va întâlni, în deplasare, pe FC Agricola Borcea (locul patru, 27 puncte), într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii a III-a la fotbal, Seria a III-a.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5014 secunde