Liga a III-a la fotbal, Seria a III-a

Farul II, trei goluri şi trei puncte în partida cu FC Voluntari II

152
Farul II, trei goluri şi trei puncte în partida cu FC Voluntari II - 1-1636288323.jpg

Articole de la același autor

Evoluţie bună şi rezultat pe măsură pentru fotbaliştii de la FCV Farul Constanţa II, care s-au impus, cu scorul de 3-0 (0-0), în faţa celor de la FC Voluntari II, într-o partidă găzduită de stadionul „Farul”, contând pentru etapa a patra a Ligii a III-a la fotbal.

După o primă repriză „albă”, defensiva Voluntariului II a cedat, iar golurile au curs unul după altul. Carlo Casap a deschis scorul în minutul 51, cu o execuţie direct din lovitură liberă, iar Ştefan Bodişteanu a dublat avantajul „marinarilor” patru minute mai târziu, când a transformat un penalty obţinut de Chera. Până la final, tabela avea să se mai modifice o dată, în minutul 67, când Josemi Castaneda a înscris după o acţiune excelentă a lui Cojocaru.

FCV Farul II (antrenori Sorin Rădoi, Stere Banoti): Muşat, Georgescu (min. 46, Voicu), Bîrzu, Dănuleasă, Buta (min. 46, Chera), Josemi, Popescu (min. 46, Călin), Casap, Tănasă (min. 76, Agiveli), Cojocaru (min. 68, Boicu), Bodişteanu.

Victorie şi pentru cealaltă echipă constănţeană participantă în competiţie, Gloria Albeşti, formaţia antrenată de Vasile Enache câştigând, cu scorul de 1-0, în deplasare, meciul cu CSM Feteşti.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: CS Afumaţi - Înainte Modelu 4-2, Agricola Borcea - ACSM Olteniţa 3-3, SC Popeşti Leordeni - Recolta Gheorghe Doja 13-0.

FCV Farul II este lidera clasamentului Seriei a III-a, cu 25 de puncte, în timp ce Gloria Albeşti ocupă locul cinci, cu 19 puncte.

Sorin MIHALACHE

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.697 secunde