Farul Constanța, la final de 2019

260
Farul Constanța, la final de 2019 - imagine2-1576052562.jpg

Articole recomandate

Echipele din Liga a 2-a au terminat fotbalul in 2019, al doilea eșalon intrând în pauza de campionat pentru urmâtoarele două luni și jumătate. Cum este în fiecare ligă, există echipe care prestat jocuri bune, iar una dintre revelațiile turului este Farul Constanța.

La mijlocul clasamentului după cele 20 de meciuri disputate deja din sezonul 2019/20 de Liga a 2-a, Farul Constanța a fost și aproape de podium. Aceasta ocupă locul 9, cu 29 de puncte, sase mai puține decât Rapid, ultima echipă aflată pe podium. Dobrogenii au încheiat sezonul cu un egal la Călărași, acolo unde nu au câștigat multe echipe. A fost un sfârșit de sezon entuziasmant pentru Ianis Zicu & Co. care in cel mai recent meci de pe teren propriu si penultimul din acest an au trecut cu 3-1 de Rapid București, una dintre contracandidatele la promovare.

De asemenea, atuul jucătorilor de la Farul a fost terenul propriu. În postura de gazde, aceștia au reușit să râmână neînvinși. Mai mult decat atât după nouă meciuri disputate pe "stadionul Farul", au reușit opt victorii și un rezultat de egalitate, o singură echipă având un parcurs mai bun în meciurile de pe teren propriu. De asemenea, de fiecare dată când Farul evolua acasă se vorbea la superlativ de ea. Ponturi bune site de avancronici sportive și de ponturi la pariuri au avut mereu vorbe bune despre prestația de acasă a fariștilor. Tot pe acest site găsiți avancronici și recomandări zilnice, cum ar fi cota 2 și biletul zilei, elemente cheie pentru amatorii de pariuri sportive.

Farul începe 2020 cu un meci acasă

Jucătorii conduși de pe bancă tehnică de către Ianis Zicu vor avea aproape o lună de pauza, ei urmând să se reunească la începutul lunii iaunarie. Mai exact pe 13 ianuarie, atunci este fixată dată când aceștia trebuie să vină la primul antrenament din 2020. Pe 2 februarie este programata plecarea în cantonamentul din Antalya (Turcia), în Lara, acolo unde vor sta pentru două săptămâni.

"Am ales Antalya pentru că acolo beneficiem de terenuri bune de antrenament, vremea este bună și găsim informații puternice pentru partidele de verificare", a spus Tiberiu Curt, managerul Farului. Totodată, conducerea constănțeană este foarte aproape să stabileasca meciuri de pregătire cu formații din Bulgaria și Coreea de Sud. Trebuie să se miște bine pentru că prima etapă a Ligii a 2-a din 2020 este fixată pe 22 februarie. Dacă timpul permite, Farul va juca atunci acasă, în fața ilfovenilor de la Concordia Chiajna. De altfel, startul anului viitor este unul dificil, Farul urmând să joace în primele trei meciuri oficiale cu Concordia, Petrolul și Turris Turnu Măgurele.

·         Farul - Concordia Chiajna, 22 febaruarie

·         Petrolul Ploiești - Farul, 28 februarie

·         Farul - Turris Turnu Măgurele, 7 martie

Sezonul 2019/20 de Liga a 2-a se va încheia în ultima zi a lunii mai. Farul va evolua atunci în două meciuri pe terenul propriu, acolo unde urmează să o viziteze Metaloglobus București și UTA Arad. În tur, aceasta a pierdut ambele meciuri cu cele două formații. A fost 0-1 la București, cât și pe terenul liderului actual. Dacă pe teren propriu Farul a reușit să le învingă pe Rapid București, CS Mioveni, echipe care au terminat pe podium, problemele au venit din deplasări. În unsprezece astfel de întâlniri, dobrogenii fac parte din cele patru echipe care nu știu cum este să câștigi. Au patru puncte obținute și toate ca urmare a unor rezultate de egalitate. Tot ei sunt și printre echipele care pe teren străin au dat cele mai puține goluri.

Prima deplasare din 2020 va fi una cu adevărat grea, Farul Constanțâa urmând să meargă pe "Ilie Oană", acolo unde va înfrunta Petrolul Ploiești. În partida din tur, cele două au terminat așa cum au început, 0-0.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6947 secunde