Farul a fost "ciuruit" în 20 de minute la Clinceni

611
2
Farul a fost

Articole de la același autor

FC Farul a suferit o înfrângere usturătoare, week-end-ul trecut, în deplasarea de la Clinceni, într-un meci contând pentru etapa a V-a a Ligii a II-a. În încercarea de a produce surpriza acestei runde, "marinarii" au încasat trei goluri, chiar în ultimele 20 de minute, jucând mare parte din repriza a doua în 10 oameni. Patronul clubului de la malul mării arată cu degetul spre arbitrii, despre care spune că au fost nedrepți. FC Farul Constanța a pierdut, sâmbătă, în deplasare, partida cu FC Clinceni, scor 0-3 (0-0), și a încheiat jocul în 10 jucători, după eliminarea lui Igiroșanu (min. 53) pentru al doilea galben. Scorul a fost deschis de Konyeha, în minutul 69, același care a mai punctat și în min 90. Gazdele au mai înscris prin Pălimaru, în min 88. Clinceni (antrenor, Valentin Bădoi) a jucat în următoarea formulă: Stamatin - Vențer, A. Nițu (cpt.), Straton, Art. Karamyan (Al. Dragomir, min. 88) - I. Roșu (Mbella, min. 56), B. Pătrașcu, Pușkaș (D. Popa, min. 67), Arm. Karamyan - Konyeha, Pălimaru. Rezerve neutilizate: Vreme, Marciuc, Margină, St. Stancu. FC Farul (antrenor, Ion Răuță) a folosit următoarea echipă: G. Curcă (cpt.) - Băjan, Buzea, Bumbac, Mansur - I. Florea (S. Tothăzan, min. 81) - Ivanovici, Bolat (Butoi, min. 59), Coconașu, N. Crețu - Igiroșanu. Rezerve neutilizate: Vl. Negru - B. Nicola, A. Tudor, Ed. Năstase, Răvoiu. Patronul "alb-albaștrilor", Giani Nedelcu, s-a revoltat după meci, acuzând arbitrajul brigăzii conduse de Iulian Călin, dar și Federația, pentru interzicerea filmării meciului.

"La pauză a fost 0-0. Apoi am luat două galbene și un roșu. Avem dovezi că nu a fost de galben. Ne-a executat domnul de la Pitești. Văd că s-a început iar să se umble cu lucruri din astea. Nu e întâmplător ce se întâmplă, când observatorul stă în tribuna a doua alături de reprezentantul lor, Dan Lazarescu. Scorul e mincinos. Nu au avut niciun șut pe poartă, apoi ne-a dat 6 galbene și un roșu. Am avut 11 metri, nu a dat nimic. Pălimaru a simulat un fault în careu, nu a luat nici măcar galben. Nu avem cum să dovedim, că nici nu au lăsat camerele să filmeze. Nu a fost nicio cameră. Dacă se vrea să se facă ceva, să oprească cineva arbitri pe drum, să vadă ce bani au asupra lor. La țintar, ne-a pus pe noi să vadă dacă ne prezentăm, dar Sportul nu mai avea nicio echipă. Au făcut două țintare. Noi jucăm miercuri sâmbătă din cauza domnului Kassai. În cealaltă serie, nu se întâmplă asta. Toată lumea știa ca la Sportul situația nu se putea rezolva, dar au prelungit asta să mai ia Șiman 13 lei pe jucători. Cineva îl susține pe Șiman, de ce să îi dăm numai noi în cap", a declarat Giani Nedelcu la SportTotal FM. Iată și celelalte rezultate ale etapei a V-a din Liga a II-a: Gloria Buzău - Rapid CFR Suceava 3-0, CSMS Iași - CSM Unirea Slobozia 2-0, ACS Berceni - Dunărea Galați 3-2, CF Brăila - Rapid București 1-2. Unirea Târlungeni - Sportului Studențesc nu s-a disputat, iar SC Bacău a stat. Clasamentul Seriei I: 1. FC Clinceni 13 p, 2. CSMS Iași 12 p, 3. Rapid București 11 p, 4. ACS Berceni 7 p, 5. FC Farul 7 p, 6. Unirea Slobozia 5 p, 7. CF Brăila 5 p, 8. Gloria Buzău 4 p, 9. Rapid Suceava 2 p, 10. Unirea Târlungeni 1 p, 11. Dunărea Galați 11 p, 12. Sportul 0 p, 13. SC Bacău 0 p. În următoarea etapă, Farul va juca împotriva celor de la CSMS Iași, sâmbătă (5 octombrie), pe teren propriu.

Comentează știrea

Rekin
30 septembrie 2013
au intrat in normal

ce ne mai miram, dupa stiuletele branesti, otopeni, chiajna, viitorul ovidiu galati constanta voluntari chiajna, acum e musai si clinceniul sa joace in liga 1. dar de vina sunt in primul rand cei de la farul, trebuiau sa moara pe teren, mai ales ca titularii nu jucasera in cupa romaniei. dar asta-i alta poveste, urmeaza o noua umilinta acasa, cu acsmscgertosfrb iasi.

suporter fc farul
30 septembrie 2013
observatorul stă în tribuna a doua alături de reprezentantul lor, Dan Lazarescu

Ce mai vreti din fotbalul romanesc condus de Mitica si Sandu: nu avem investitori multi in fotbal, cluburile de traditie din provincie se desfiinteaza sau se lupta cu mediocritatea ligilor inferioare, iar nationala Romaniei joaca foarte rar in compeititiile internationale. Sunt atat de multi factori negativi in fotbalul romanesc,ca nu ne mai mira nimic, asa ca toti oamenii de fotbal pot face orice mai putin promovarea de fotbal de calitate in Romania.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Sport : Ciprian Marica a semnat cu o echipă din Spania
Pagina a fost generata in 1.0378 secunde