Liga Națională de handbal masculin

Fără emoții! HC Dobrogea Sud înfruntă "lanterna" clasamentului

380
Fără emoții! HC Dobrogea Sud înfruntă

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța joacă, astăzi, de la ora 18, la Sala Sporturilor, împotriva celor de la CSU Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a XXll-a a Ligii Naționale. 


Lideră în clasament, cu patru puncte avans față de CSM București, ocupanta locului doi, HC Dobrogea Sud este mare favorită în fața ultimei clasate, clujenii înregistrând înfrângeri pe linie. 
Cel mai probabil, antrenorii HCDS, Zvonko Sundovski și Marko Isakovic, vor oferi minute și jucătorilor care au evoluat mai puțin până în acest moment. Astfel, suporterii îi vor putea vedea la lucru pe tinerii Alexandru Andrei și Daniel Susanu, dar și pe Sabin Ignat și Dalibor Cutura, reveniți după probleme medicale. 
Prețul unui bilet - 10 lei. 
Tot în această rundă, Dinamo București (locul 4) dă piept cu AHC Potaissa Turda (locul 3), iar CSM București (locul 2) are o misiune relativ ușoară pe terenul echipei HC Buzău (locul 10). 


Patru zile mai târziu, mai exact vineri, 15 martie, HC Dobrogea Sud se deplasează la Bacău, pentru confruntarea cu penultima clasată, CSM, într-o altă partidă în care cuvântul de ordine va fi concentrarea. Seria celor cinci partide în care constănțenii nu au voie să facă pași greșiți, pentru că înfruntă adversari accesibili, se încheie marți, 19 martie, când, la Sala Sporturilor, HCDS primește vizita CSM-ului Focșani (locul 8), formație antrenată de fostul tehnician al dobrogenilor, Sandu Iacob. 
Miza pentru ocuparea primelor două poziții la finalul sezonului regulat este una uriașă. Cele opt echipe ce vor accede în play-off vor fi împărțite în două grupe și vor primi un punctaj superior din start: Grupa A (locul 1 - 6 puncte, locul 3 - 4 puncte, locul 5 - 2 puncte, locul 7 - 0 puncte), Grupa B: (locul 2 - 6 puncte, locul 4 - 4 puncte, locul 6 - 2 puncte, locul 8 - 0 puncte).  


XXX 
Handbaliștii constănțeni se vor întâlni sâmbătă, 16 martie, de la ora 11, cu cei mai înfocați suporteri ai lor la Farmacia Catena (bulevardul I.C. Brătianu, nr. 186, vis-a-vis de Cora), sponsor al liderului din Liga Națională, pentru o sesiune specială de autografe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5299 secunde