Liga Națională de handbal masculin

Experiența a făcut diferența! HC Dobrogea Sud, victorie la Buzău

405
Experiența a făcut diferența!  HC Dobrogea Sud, victorie la Buzău - victoriemuncita-1537106631.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța s-a impus, sâmbătă, în deplasare, pe terenul celor de la HC Buzău, scor 23-20 (11-9), în cea de-a doua etapă a Ligii Naționale.

Formația constănțeană a avut de muncă pentru a obține cele trei puncte, împotriva nou promovatei din Buzău. Chiar dacă se anunța a fi un iureș constănțean, jocul nu a mers în totalitate cum și-a propus antrenorul Zvonko Sundovski.

"Am învins datorită experienței noastre și a jocului bun din ultimele zece minute. Nikola Mitrevski a apărat bine, iar Irakli Chikovani și Stevan Vujovic au făcut diferența. De asemenea, Zoran Nikolic a fost constant și eficace", a declarat team-managerul HCDS, Branko Angelovski.

Pentru HC Dobrogea Sud, au marcat Irakli Chikovani, Nikola Crnoglavac (câte 4), Dalibor Cutura, Stevan Vujovic, Zoran Nikolic (câte 3), George Buricea (2), Laurențiu Toma, Dejan Malinovic, Velko Markoski și Janko Kevic (câte 1).

Următoarea partidă pentru constănțeni este programată sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor, cu Dunărea Călărași.

Clasament: 1. CSM Focșani (6 p), 2. CSM București (6 p)… 9. HC Dobrogea Sud (3 p).

v v v

Conducerea clubului de pe litoral a anunțat că cele două partide din turul secund al Cupei EHF, contra cehilor de la Talent Robstav Plzen, se vor disputa la Constanța, în Sala Sporturilor, pe 6 și 7 octombrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Septembrie 2018
Stire din Sport : Debut cu stângul pentru CSU Neptun
Pagina a fost generata in 0.5281 secunde