Exemplu de ambiție! Campionii Cupei Toamnei pentru persoanele cu handicap

164
Exemplu de ambiție! Campionii Cupei Toamnei pentru persoanele cu handicap - laconstanta-1572029798.jpg

Articole de la același autor

Asociația Județeană a Sportului pentru Persoanele cu Handicap a organizat, în perioada 21-24 octombrie, la Constanța, Cupa Toamnei pentru persoane cu dizabilități, competiție care a ajuns la ediția a 8-a. 
Luni, 21 octombrie, competițiile sportive au debutat cu un turneu de șah disputat în incinta Intelect Parc din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Partidele au fost disputate "pe ceas", fiecare jucător având la dispoziție 20 de minute pentru a-și învinge adversarul. 


Mitică Babușcă a câștigat medalia de aur, Marian Toporan s-a clasat pe locul al doilea, adjudecându-și medalia de argint, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Mitică Ene. 


Marți, 22 octombrie, participanții s-au întrecut în turneul de rummy, desfășurat la aceeași locație. Mitică Ene a cucerit aici medalia de aur, acesta fiind urmat de Alexandru Bucur și Ionuț Pribagă. 


Pe 23 octombrie, a avut loc concursul de darts, competiție câștigată de Nicușor Toader; pe locul al doilea, s-a clasat Radu Palabuiuc, iar pe poziția a treia, a terminat Anișoara Dascălu. 


Ziua de 24 octombrie a fost poate cea mai așteptată, pentru că s-a dat startul turneului de tenis de masă. După un "maraton" de aproape șase ore și jumătate, George Banciu, jucător în scaun rulant, a câștigat medalia de aur, reușind să îl învingă în finală pe Marian Gheorghe. Podiumul a fost completat de Bogdan Severin, care, în finala mică, l-a învins pe Radu Palabuiuc. 
"Țin să îi felicit pe toți membrii AJCSPH care au răspuns încă o dată pozitiv chemării noastre la aceste concursuri atât de populare în rândul persoanelor cu handicap, atât pe câștigători, cât și pe ceilalți participanți. Se vede că antrenamentele dau roade și sunt mândru de voi pentru că ați făcut progrese remarcabile la toate ramurile sportive", a concluzionat Ion Gembășanu, președintele Asociației Județene Constanța a Sportului Persoanelor cu Handicap. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Noiembrie 2015
Stire din Sport : Începe "Cupei Toamnei" la mini-rugby
Pagina a fost generata in 0.8869 secunde