Euro-duel la Ovidiu! FC Viitorul primește vizita campioanei CFR Cluj

142
Euro-duel la Ovidiu! FC Viitorul primește vizita campioanei CFR Cluj - fondviitorul-1570218427.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul așteaptă vizita campioanei României, CFR Cluj. Echipa lui Gheorghe Hagi va da piept cu singura reprezentantă a țării noastre în cupele europene, duminică, de la ora 20.30, la Ovidiu. 


FC Viitorul arată ca o echipă rănită. Eliminată din Cupa României de Sănătatea Cluj și înfrântă de CSU Craiova în ultima etapă de campionat, formația de la malul mării este gata să își ia revanșa în fața propriilor suporteri. 


După ce a fost suspendat două etape, în urma scandalului de la meciul cu Poli Iași, Gheorghe Hagi va reveni la acest meci pe banca Viitorului. Există toate premisele ca duminică seara, la Ovidiu, asistența să aibă parte de un meci extrem de spectaculos. La nivelul declarațiilor, spectacolul este la el acasă. În urmă cu ceva timp, Hagi și colegul său din Generația de Aur, Dan Petrescu, s-au contrat la conferințele de presă. Între timp, apele s-au mai liniștit, iar Hagi a spus că nu poate sta supărat pe prietenul său. De partea cealaltă, "Bursucul" a negat și el un eventual conflict cu cel mai bun fotbalist român din toate timpurile. 


Despre componența echipelor, se poate vorbi foarte mult. Viitorul îl are în atac pe puștiul George Ganea, fiul fostului mare internațional român Ionel Ganea. Atacantul despre care Ionuț Rada a povestit că l-a simțit foarte iute în teren la partida constănțenilor cu Sănătatea Cluj a dovedit în mai multe rânduri că poate fi letal în fața porții. 
Suporterii Viitorului îl așteaptă cu nerăbdare și pe brazilianul Eric de Oliveira, fotbalist care a fost ținut pe bancă o perioadă de Hagi, din diverse motive. 


La mijloc, Gabi Iancu ar trebui să îndeplinească rolul de număr 10, iar în apărare, Bogdan Țîru să se transforme într-un "zid" și să nu lase niciun balon să treacă. 


Secundul Viitorului, Cătălin Anghel, nu va sta pe bancă la acest meci, pentru că a fost suspendat la partida cu oltenii, atunci când a sărit în  apărarea elevului său, olandezul Bradley de Nooijer, cel care a fost nevoit să suporter un atac verbal cu tentă rasistă din partea lui Nicușor Bancu. 


În clasament, CFR este pe primul loc, cu 24 de puncte, în timp ce Viitorul este pe poziția a treia, cu 21 de puncte.
Ardelenii vin la Constanța răniți după înfrângerea de la Glasgow cu Celtic, din Europa League, scor 0-2 și vor să își refacă moralul cu o victorie la malul mării. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4096 secunde