Eugen Neagoe a fost externat, după ce a suferit un infarct

198
Eugen Neagoe a fost externat, după ce a suferit un infarct - neagoe49848600-1563972132.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe (51 ani), a fost externat după ce a suferit un infarct miocardic în timpul partidei cu Universitatea Craiova (0-2), de duminică seara.


Marți seară, medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca au decis să-i implanteze un defibrilator permanent, pe care antrenorul îl va purta restul vieții. Este un dispozitiv micuț, de nici 3 centrimetri care este prins subcutanat și al cărui rol este de a reacționa imediat dacă apare un nou incident și inima nu mai funcționează corect.

Un astfel de defibrilator evită episoadele de genul celor suferite de Neagoe, când pe fondul unui consum exagerat de tutun și cafea, dar și al stresului din ultima perioadă la Dinamo, inima nu i-a mai funcționat normal. Defibrilatorul (ICD) este un dispozitiv electronic care monitorizează permanent ritmul inimii. Atunci când detecteaza un ritm cardiac rapid, anormal, descarca energie la nivelul mușchiului inimii, ceea ce face ca inima sa revina la ritmul normal.

Miercuri, în jurul orei 13:00, Eugen Neagoe a fost externat, pe o ieșire lăturalnică, acolo unde a fost așteptat de membrii familiei, după cum transmite Digi Sport.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3517 secunde