Este oficial! Simona Halep a ieşit din TOP 10 WTA

280
Este oficial! Simona Halep a ieşit din TOP 10 WTA - halepiesee-1628531890.jpg

Articole de la același autor

Înainte de a participa la turneul de la Montreal, Simona Halep (29 de ani) a ieșit luni oficial din top 10 WTA.

Aflată în Canada, Halep a coborât trei locuri și se află acum pe locul 13. Astfel, Simona nu se mai află printre primele 10 jucătoare ale lumii pentru prima dată în ultimele 373 de săptămâni.

Halep are în acest moment 3.925 de puncte, fiind depășită în ultima săptămână de Barbora Krejcikova, Belinda Bencic și Petra Kvitova.

„Ies din Top 10 după mulți ani, va fi un obiectiv să reintru în top. A fost o accidentare dificilă, n-am avut până acum ruptură de mușchi. Am dorința de a reveni la nivel înalt. Voi merge la turneul de la Montreal, vreau să fiu aptă să joc toate cele 3 turnee pe hard și să câștig meciuri, dacă se poate”, a declarat Simona Halep.

Australianca Ashleigh Barty este în continuare lider WTA, având 9.635 de puncte. Japoneza Naomi Osaka (7.146p) și bielorusa Aryna Sabalenka (6.845p) completează podiumul.

Traseul Simonei Halep la turneul din Canada este unul extrem de dificil. În turul 3 i-ar putea ieși în cale rusoaica Anastasia Pavlychenkova (17 WTA), finalistă la Roland Garros, sau estona Anett Kontaveit (29 WTA). Pe aceeași jumătate de tabloul se mai află Petra Kvitova, Elina Svitolina sau Bianca Andreescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6709 secunde