ESTE OFICIAL! Ianis Hagi va purta numărul 7 la vicecampioana Scoției

206
ESTE OFICIAL! Ianis Hagi va purta numărul 7 la vicecampioana Scoției - ddd-1580470368.jpg

Articole recomandate

Clubul scoțian de fotbal Glasgow Rangers a anunțat vineri, pe site-ul său oficial, că l-a achiziționat pe mijlocașul român Ianis Hagi de la campioana Belgiei, KRC Genk, sub formă de împrumut până la finalul sezonului, cu opțiunea unui transfer definitiv, potrivit Agerpres. Fotbalistul român va purta tricoul cu numărul 7 la echipa scoțiană.

''E o mare onoare să joc pentru un club uriaș cu o istorie imensă și aștept cu nerăbdare să întâlnesc oamenii din club, să fac primul antrenament'', a declarat Hagi pentru RangersTV. ''Să fiu la un astfel de club mare, cu mentalitatea de a câștiga fiecare meci m-a făcut să iau decizia aceasta de a veni aici și sunt foarte fericit. Abia aștept să mă întâlnesc cu suporterii și să încercăm să construim cât de bine se poate această relație'', a mai spus Hagi.

Antrenorul vicecampioanei Scoției, fostul mare fotbalist englez Steven Gerrard, a comentat venirea lui Ianis Hagi: ''Suntem încântați că am putut să îl aducem pe Ianis în echipa noastră pentru partea a doua a sezonului. Îl urmăream de ceva timp și era clar că are calitatea de a ajuta să facem diferența ca echipă''.

Hagi, un mijlocaș ofensiv de 21 ani, are 10 selecții la echipa națională de seniori și a impresionat la Campionatul European Under-21 de anul trecut, ajungând până în semifinale cu echipa României, care a obținut calificarea la JO 2020. Și-a început cariera la FC Viitorul, echipă patronată și antrenată de tatăl său, Gheorghe Hagi, în 2016 a plecat la Fiorentina, revenind la Viitorul în 2018, cu care a cucerit Cupa României în sezonul trecut. În vara trecută s-a transferat la Genk, unde a jucat 19 partide, dintre care cinci în grupele Ligii Campionilor.

Rangers se află pe locul secund în Scoția, cu 56 puncte, la cinci de rivala Celtic, având însă un meci mai puțin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2019
Stire din Sport : Spaniolii nu îl menajează pe Ianis Hagi
Miercuri, 18 Decembrie 2019
Stire din Sport : Hagi are încredere în Ianis
Pagina a fost generata in 1.0431 secunde