Eșec pentru Irina Begu în primul turneu al noului sezon

145
Eșec pentru Irina Begu în primul turneu al noului sezon - begu-1546243584.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a fost învinsă de rusoaica Veronika Kudermetova cu 3-6, 6-1, 7-6 (5), luni, în prima rundă a turneului WTA de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 750.000 de dolari. 


Begu (28 ani, 67 WTA), care anul trecut ajungea până în semifinale la ediția trecută a turneului, s-a înclinat după două ore și 17 minute în fața unei adversare venite din calificări (21 ani, 133 WTA). 


La dublu, Irina Begu va face cuplu cu chinezoaica Saisai Zheng, urmând să joace contra perechii chineze Yafan Wang/Shuai Zhang. Begu a câștigat titlul la dublu la ediția din 2018, alături de Simona Halep. 


Pe tabloul de simplu de la Shenzhen se mai află două românce: Monica Niculescu (venită din calificări) o va înfrunta pe letona Jelena Ostapenko, a patra favorită, iar Sorana Cîrstea o va întâlni pe franțuzoaica Pauline Parmentier. 


La dublu, Sorana Cîrstea și letona Jelena Ostaopenko vor da replica perechii Ying-Ying Duan (China)/Renata Voracova (Cehia) în primul tur, iar în sferturi Irina Maria Bara și Oksana Kalașinkova (Georgia) vor evolua contra învingătoarelor din meciul care opune favoritele numărul doi, chinezoaicele Shuai Peng/Zhaoxuan Yang, și cuplul Georgina Garcia Perez (Spania)/Veronika Kudermetova (Rusia).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7362 secunde